FEM3 CAFÉ
Tóth Andi Szabó Ádámról: ˝Mindketten nagyon tüzesek vagyunk˝

S. Tóth Márta coach, és Tóth Andi, énekesnő a leggyakoribb párkapcsolati konfliktusokat elemezték a FEM3 Café-ban. Andi és kedvese Szabó Ádám már több mint egy éve vannak együtt, így előfordulnak közöttük viták. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   párkapcsolat   párkapcsolati tanácsadó   tóth andi   tv2 live

2019. március 20. 11:16Kapcsolódó anyagok
Hatalmas meglepetés érte Tóth Andit
Tóth Andi fiatalkora ellenére úgy érzi megtalálta élete párját. Andi elárulta, a "tányértörős időszak" után igazi harmóniára lelt szerelmével, Szabó Ádámmal. Az énekesnő nem csak  boldogsága titkáról mesélt, hanem arról is, hogyan ünnepelték meg  20. születésnapját.
tovább
Csúnyán megvezették Tóth Andit és Szabó Ádámot
Új taggal bővült az énekes pár családja. Tóth Andi és szerelme a napokban választották ki első, közös kiscicájukat. Mindez azonban korántsem ment zökkenőmentesen, ugyanis csalás áldozatai lettek. Hogy mi történt pontosan arról a FEM3 Café műsorvezetői faggaták őket.
tovább
Palácsik Lilla fotósorozatot készített Tóth Andiról és Szabó Ádámról
A legbátrabb páros első évadának játékosai a műsorban kerültek közel egymáshoz, és a két fiatal pár azóta is szoros baráti kapcsolatot ápol. Lilla még portfóliót is készített a szerelmesekről, és az is kiderült, milyen meglepetéssel készül Andi és Ádám decemberben a rajongóiknak.
tovább
Tóth Andi Pocahontassal nyerte el a legjobb tök címet
Miskovits Marci, Tóth Andi és Bay Éva szállt versenybe egymással a tökversenyben a FEM3 Caféban. A zsűri Tóth Andi Pocahontas tökjének ítélte az aranyérmet. 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS