FEM3 CAFÉ
A költözési hajlandóságot nem csökkenti a lakásdrágulás

Balogh László, vezető gazdasági szakértő a FEM3 Café-ban annak az okait vizsgálta, hogy miért nem csökkenek az ingatlanok ellenértékei. Az is szóba került, hogy mire kell figyelni lakáshitel felvétele esetén.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café   ingatlan   ingatlanpiac   szakértő   tv2 live

2019. február 21. 10:40Kapcsolódó anyagok
Zsidró Tamás szerint ezek a hajtrendek hódítanak majd az Oscar-gálán
Vége a mesterkélt külsőnek, hódít a természetes hatás. Zsidró Tamás, mesterfodrász a FEM3 Caféban elárulta, hogy milyen hajkoronákra lehet számítani a 2019-es Oscar-Gálán. 
tovább
Gönczi Gábor így hódította meg családjával az osztrák síparadicsomot
Gönczi Gábor és családja meghódította az osztrák síparadicsomot, amit a kisfia Áron élvezett a legjobban. A műsorvezető most a síeléssel kapcsolatos élményeit a FEM3 Caféban osztotta meg. 
tovább
Legtöbbször ismételt kérdés: vannak-e jelei a kényszerességnek?
 Dr. Belső Nóra pszichiáter szakértő válaszolt a kényszerbetegségek kapcsán felmerülő leggyakoribb nézői kérdésekre.
tovább
Hódítsd meg szerelmedet a virágból készült unikornissal!
A virágmacik után itt az új őrület, ami hatalmas népszerűségnek örvend. Horváth Anita, virág designer volt a FEM3 Café vendége, aki egy virágokból készült unikornist mutatott be a stúdióban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS