FEM3 CAFÉ
Tíz gyerek, három világbajnoki cím, egy tizenhét személyes busz

Joób Márton és felesége immáron tízgyermekes családban éli a mindennapjait. A családfő a FEM3 Café-ban arról mesélt, milyen áldás minden nap. Az egykori kenus azt is elmondta, a neje és ő is tud buszt vezetni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   tv2 live

2019. február 19. 11:36Kapcsolódó anyagok
Balázs Andi: „Szerettük egymást tíz évig, de itt volt az...
„Ha képes voltam matekból leérettségizni, akkor bármire képes vagyok!” - Balázs Andinak rekordidő alatt sikerült megválnia függőségétől, de hogy pontosan hogyan arról a FEM3 Caféban mesélt bővebben.
tovább
Ez a hölgy segítette Árpa Attilát Valentin-napi meglepetés...
Árpa Attila  a Valentin-napot rászorulók, magányos nők, édesanyák látogatásával töltötte, melyről bővebben a FEM3 Caféban mesélt. A vasárnapi Oscar-gála közvetítésénél szakértőként lesz vendége a Moziverzum élő közvetítésének, de hogy hogyan készül a gálára, az kiderül a videóból.
tovább
Így tedd túl magad a szakításon
Nagy Erika párkapcsolati tanácsadó volt a FEM3 Café vendége, aki tanácsokat adott, hogy hogyan tudsz túl lépni a szakítás utáni depresszión.
tovább
Papadimitriu Athina szerint ez a legjobb orvosság a bajok ellen
Az élet leghatékonyabb orvossága a nevetés. Papadimitriu Athina szerint az élet minden területén szükség van humorra. Hogy a színésznő milyen módon csempészi be hétköznapjaiba a jókedvet, azt a videóból megtudhatod!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS