FEM3 CAFÉ
Balázs Andi: „Szerettük egymást tíz évig, de itt volt az ideje, hogy elbúcsúzzunk”

„Ha képes voltam matekból leérettségizni, akkor bármire képes vagyok!” - Balázs Andinak rekordidő alatt sikerült megválnia függőségétől, de hogy pontosan hogyan arról a FEM3 Caféban mesélt bővebben.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: balázs andi   fem3café   tv2 live

2019. február 19. 11:03Kapcsolódó anyagok
Ikrekkel bővült Balázs Andi családja
A színésznő és párja, Gábor decemberben két kiskutyát fogadtak örökbe, Galuskát és Nokedlit. A Ripost stábjának megmutatta, hogyan zajlanak a mindennapok a két rosszasággal!
tovább
Balázs Andi:˝2018 a kihívások éve volt˝
Balázs Andi villásreggelivel várta Joshit az otthonában, amit párjával, négy kutyájával és két macskájával oszt meg. Reggeli közben a színésznő mesélt az elmúlt évéről, amiben nagy elhatározásokat hozott.
tovább
Balázs Andi számára 2019 az ˝elvadulás˝ éve lesz?
A színésznő a FEM3 Caféban mesélt arról, hogyan töltötte idén a karácsonyt, elárulta, kikkel bővült családja, majd később arról is beszélt, miért csak a páros években tesz újévi fogadalmat. Ha kíváncsi vagy, milyen tervei vannak 2019-re Balázs Andinak, akkor kattints, és nézd meg a videót!
tovább
Ez volt Balázs Andi legkínosabb karácsonyi ajándéka
Micski Marianna protokoll szakértő és Balázs Andrea színésznő beszéltek a FEM3 Caféban arról, hogy mit illik ajánékozni karácsonykor és milyen szempontok szerint ajánlott vásárolni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS