FEM3 CAFÉ
Ez a hölgy segítette Árpa Attilát Valentin-napi meglepetés akciója során

Árpa Attila  a Valentin-napot rászorulók, magányos nők, édesanyák látogatásával töltötte, melyről bővebben a FEM3 Caféban mesélt. A vasárnapi Oscar-gála közvetítésénél szakértőként lesz vendége a Moziverzum élő közvetítésének, de hogy hogyan készül a gálára, az kiderül a videóból.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: árpa attila   fem3café   tv2 live   valentin_nap

2019. február 19. 10:59Kapcsolódó anyagok
Árpa Attila:˝Voltak olyan életszakaszaim, amikor nem voltam...
Elsöprő sikert aratott a Megszállottak című film az indiai Kolkatában, mely Árpa Attila szereplésével készült. A színész filmes tehetségét kislánya is örökölte, akinek udvarlóitól már előre retteg a büszke apuka.
tovább
Árpa Attila: ˝A határokat nem nekem találták ki˝
Színész, producer, rendező, író. Árpa Attila mindig keresi az újat és a mást. Törekszik arra, hogy az első és a legjobb legyen. Úgy érzi, sosem tudta eldönteni, a filmezésen belül mi érdekli, ezért próbálta ki magát az összes műfajban. Múltról, szakmai céljairól, alázatról és magánéletéről is mesélt Joshinak Árpa Attila. 
tovább
Árpa Attila: A magánéletem egy brazil szappanopera és egy...
A 46 éves színészt egyáltalán nem zavarja a kora, úgy érzi, hogy jól tartja magát, a kapuzárási pánikot a sportban, hokiban és ketrecharcban éli ki. Színészi karrierje a csúcson, rengeteg hollywoodi sztárral forgatott az elmúlt időszakban, erről, valamint a párkapcsolatáról is mesélt.
tovább
Árpa Attila szerint Jennifer Lawrence csúnyán beszél
A színész szerint Jennifer Lawrence azért tetszik annyira a pasiknak, mert amellett, hogy gyönyörű, egy közvetlen, vicces laza lány, aki időnként csúnyán beszél…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS