FEM3 CAFÉ
A védőoltás hatásos a hagyományos krupp ellen

Dr. Tausz István a kicsi gyerekeket érintő betegségről beszélt. A gyermekorvos elmondta, milyen tünetei vannak a kórnak, és mit lehet tenni ellene.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café   gyerek   krupp   szakértő   tv2 live

2019. február 5. 10:00Kapcsolódó anyagok
Így élték meg első házassági évfordulójukat Antal Timiék
Ma egész délelőtt Antal Timi és Demko Gergő zenélt a FEM3 Caféban, ahol elárulták, nemrégiben ünnepelték első házassági évfordulójukat. A zenész pár arról is beszélt, hogy milyen előnyei vannak a közös munkának. 
tovább
Egy kubai utazásnak köszönhetően jutott el Moszkvába Mujahid Zoltán
Vendéglátói kedvességéről, az embert próbáló hidegről és a legemlékezetesebb pillanatokról mesélt a FEM3 Café nézőinek az énekes, aki nemrég különleges Szécsi Pál emlékkoncertet adott egy étteremmel együttműködve.
tovább
A fővárosi állatkertben tudják, hogy ˝hol szeret a cápa˝
A cápasuliban megtanulják, hogy hogyan éljenek együtt az akváriumban lévő többi állattal, hogy hogyan dolgozzanak együtt az állatgondozókkal. Decembertől már a közönség is láthatja a nebulók felnövését és azt is, hogy mi folyik a kulisszák mögött.
tovább
Hatalmas meglepetés érte Tóth Andit
Tóth Andi fiatalkora ellenére úgy érzi megtalálta élete párját. Andi elárulta, a "tányértörős időszak" után igazi harmóniára lelt szerelmével, Szabó Ádámmal. Az énekesnő nem csak  boldogsága titkáról mesélt, hanem arról is, hogyan ünnepelték meg  20. születésnapját.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS