FEM3 CAFÉ
Élő adásban köszöntötték fel a Sági ikreket

Sági Szilárd és Szilvi gyermekei már négy évesek. A stúdióban szokatlanul visszafogottan viselkedő lurkók szülei meséltek a mindennapokról, hisztiről és a szereplési vágyról is.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3 café   sági szilárd   tv2 live

2019. január 30. 10:43Kapcsolódó anyagok
Feminista rapper lett Dér Heni
Az énekesnő szerint megtalálta igazi önmagát és biztatta az, hogy az utóbbi időben elkezdett együtt dolgozni Burai Krisztiánnal. 
tovább
Így orvosolhatod, ha gerincsérved van
A FEM3 Caféban Bene Máté fizioterapeuta adott tippeket, hogy gerinc illetve porckorongsérvnél mire érdemes odafigyelni.
tovább
Ezek az inzulinrezisztencia tünetei
Az inzulinrezisztencia kezelésében elengedhetetlen, hogy a beteg figyeljen arra, hogy mikor és mennyit eszik. A FEM3 Café vendégeként Dr. Balogh Illés endokrinológus árulta el, hogy melyek a legfontosabb lépések az IR diéta elkezdésénél.
tovább
Németh Kristóf apaként a példamutatásban hisz
Tiltsunk, ne tiltsunk vagy épp hogyan? Sok szülő keresi erre a kérdésre a választ. A témában a FEM3 Café vendége volt Németh Kristóf, aki szerencsésnek mondja magát ugyanis fia nagyon szabálykövető.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS