FEM3 CAFÉ
A monokrómot az árnyalatok teszik színessé

Axanne Jelasity arról beszélt, hogy mire kell vigyázni akkor, ha monokróm belsőt szeretnénk a lakásunknak. Hogyan lehet feldobni, szépíteni és tökéletes otthonná varázsolni lakhelyünket? A lakberendezővel folytatott beszélgetésből kiderül.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café   lakberendezés   tv2 live

2019. január 25. 11:18Kapcsolódó anyagok
Nehezebb fenntartani a szenvedélyt, mint szeretőként izgalmasnak lenni
Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológust egész délelőtt hívhatták a megcsalással kapcsolatban. Sokan érdeklődtek azzal kapcsolatban, hogy miért bukkanhat fel a harmadik egy kapcsolatban, és mit lehet tenni ilyen helyzetben.
tovább
Hevesi Kriszta: A féltékenység az egyik legjobb afrodiziákum
A szexuálpszichológus szerint hajlamosak vagyunk védeni a szabadságunkat, így aztán minél jobban gyanúsítják az embert a hűtlenséggel, amíg meg nem teszi. Szakértőnk beszélt arról is, hogy melyik nem mire, kire  féltékeny inkább, és mikor léphet be egy harmadik a kapcsolatunkba.
tovább
Varázslatos utazáson született újjá Köböl Anita
Az Istenek szigetén átélt élmények, illetve Horváth Tamás egyik dala segítetettek a műsorvezetőnek, hogy lezárja mindazokat a dolgokat, melyek 2018 másodi kfelében történtek vele. 
tovább
Magyarország lakosságának nyolcvan százalékát érinti ez a népbetegség
Dr. Radánovics-Nagy Dániel fogorvost egész délelőtt hívhatták a fogínygyulladással kapcsolatos kérdésekkel. A szakértő elmondta, mi a teendő terhességi ínygyulladás esetén, és a legérdékésebb felvetéseket, valamint az azokra adott válaszait is megosztotta a nézőkkel.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS