FEM3 CAFÉ
A sok tiltástól frusztráltak lehetnek a gyerekek

Vida Ágnest sokan hívták fel neveléssel kapcsolatos kérdésekkel. A gyermekpszichológus elmondta, miket kérdeztek tőle az érdeklődők, beszélt a problémák megoldásáról, és szóba került egy ökölszabály is.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café   gyermek   gyermeknevelés   gyermekpszichológus   tv2 live

2019. január 17. 12:14Kapcsolódó anyagok
Badár Tamás olyan trükköt mutatott be, amelyet egy évig gyakorolt
A bűvész kifejezetten a kézügyességére hagyatkozott a mutatvány során. A Csak show és más semmi zsűritagja kiterítette a lapjait a FEM3 Café műsorvezetői előtt.
tovább
A műanyag életünk mindegyik területén átvette az uralmat
Tóth Andreával arról beszélgettek a FEM3 Café műsorvezetői, hogy miért van még a tusfürdőkben, a női sminkeszközökben is a környezetre és az emberre káros anyag, és miként kerül a táplálékláncon keresztül a szervezetünkbe.
tovább
Gumilabdával is formálhatod a tested a strandszezonra
Szabó Nikolett edző olyan gyakorlatokat mutatott be, amelyeket otthon is elvégezhetünk. A gépes edzésekért nem rajongó tánctanár minden korosztály számára javasolja az ilyen testmozgást.
tovább
Elképesztő történet: Léleklátó találta meg a halott fiú testét...
A FEM3 Caféban Joshi Bharat vendége Kiss Kató léleklátó volt, aki kapcsolatot tud teremteni a halott lelkekkel. Kató a beszélgetés alatt elmesélte, hogyan fedezte fel különleges tehetségét, majd egy elképesztő történetet is elmesélt Joshinak...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS