FEM3 CAFÉ
A Sztárban Sztár versenyzőinek mentora lesz Sütő Enikő

Dr. Sütő Enikő a FEM3 Caféban mesélt a víz és a lélek különleges kapcsolatáról, majd beszélt vadonatúj feladatáról is, hiszen a Sztárban Sztár hatodik évadának versenyzőit mentorként segíti a próbák során. Hogy pontosan hogyan támogatja a szereplők felkészülését Enikő, a videóból kiderül!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   sütő enikő   sztárban sztár   tv2 live

2018. október 19. 10:00Kapcsolódó anyagok
Sütő Enikő: ˝Nagyon senki nem tud szeretni itt a Földön˝
Sütő Enikő rovatában ezúttal az öntudatról beszélgettek a műsorvezetők. Enikő elárulta, szerinte mindenki feltételekhez köti a szeretetet, így igazán senki sem tud szeretni...
tovább
Sütő Enikő szerint enélkül nem létezik önértélés
Az Ép lélekben ép test című rovat e heti témája az önértékelés volt. A Boldogság Minisztérium műsorvezetője elmondta, hogy miért fontos, hogy az embernek megfelelő önismerete legyen magával szemben.
tovább
Sütő Enikő: ˝Nem egy egyenes vonal az én életem sem˝
Az Ép lélekben ép test rovatban Sütő Enikő a sikerről beszélgetett a műsorvezetőkkel. Kiderült, hogy sikeresnek érzi-e magát, vagy hogy milyen társadalmi értékrend zavarja őt leginkább.
tovább
Sütő Enikő jó hírrel szolgált a palcebóval kapcsolatban
 Az Ép lélekben ép test című rovat e heti témája a placebo. A Boldogság Minisztérium műsorvezetője elmondta, hogy az emberek hite mennyiben változott ezzel kapcsolatban az utóbbi 30 évben.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS