FEM3 CAFÉ
Ezeket az ételeket készítsd el tízóraira a gyerekeknek!

Egyes felmérések és kutatások szerint az, hogy mit eszik a gyerek, meghatározza iskolai teljesítményét. Ha ez így van akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tízóraival engedjük el gyermekeinket az iskolába. Ebben nyújtott segítséget Barcza Zsuzsa dietetikus.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dietetikus   étkezés   fem3café   tv2 live

2018. szeptember 3. 10:15Kapcsolódó anyagok
Karácsonyi túlevés: A mértékletesség megtartása a tálaláson is múlhat
Karácsonykor hajlamosak vagyunk többet enni, mint az év többi napján, ennek következményeként akárr több kiló plusz is felugorhat az ünnepek alatt. A témában a FEM3 Cfé vendége Rábaközi Andrea és Abonyi Orsolya dietetikus volt, akik elárulták trükkjeiket és tippjeiket a mértékletesség megtartásával kapcsolatban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS