FEM3 CAFÉ
Vavra Bence: Change

Hallgass bele a Satellites című dalba, amit Vavra Bence adott elő a FEM3 Caféban!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   FEM3Café_zene   tv2 live   vavra bence

2018. augusztus 16. 11:24Kapcsolódó anyagok
Singh Viki súlyos egészségügyi problémával küzd
A FEM3 Caféban az énekesnő életmódváltásáról és óriási fogyásáról beszélgetett a műsorvezetőkkel, ezen kívül arról is szót ejtett, hogy milyen komoly egészségügyi problémával kell megbirkóznia.
tovább
Joshi Bharat elárulta, miért hisz a sorsban
˝63 éve vagyok ezen a Földön, de hogy hány éves vagyok, azt nem tudom˝ - mondta a FEM3 Caféban a műsorvezető, aki nemrég töltötte be 63. életévét, azonban kiderült, hogy nem ünnepli születésnapját.
tovább
Pachmann Péter: ˝sajnos nagyon nehezen mondok nemet˝
A Mokka műsorvezetője elmondta, hogy úgy érzi, megtalálta az egyensúlyt a munka és a magánélet között: a feladatait megpróbálja a délelőtti-kora délutáni órákra szervezni, hogy délután több időt tudjon a gyerekeivel tölteni. Arról is beszélt, miért tartja előnyösnek, hogy távol lakik a munkahelyétől.
tovább
Befolyásolhatjuk a gyerekek sorsát csak a szavaink által is
S. Tóth Mára coach válaszolt a telefonálók kérdéseire azzal kapcsolatban, hogy hogyan változtathatjuk meg az életünket azáltal, hogy más szavakat kezdünk el használni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS