FEM3 CAFÉ
Edzés tippek, amik segítenek a szálkásításban

Deres Ádám személyi edző a FEM3 Café vendégeként adott tippeket a szálkásításhoz. Elmondta, hogy milyen gyakorlatokat végezni a tökéletes végeredmény érdekében, illetve az életmóddal kapcsolatban is elárult néhány információt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_fitnesz   tv2 live

2018. július 25. 11:19Kapcsolódó anyagok
Sáfrány Emese: Akkor jó a nyújtás, ha már nem fáj
Sokan elfelejtik, hogy a nyújtás az edzés része, és ha kihagyjuk csak negatív következménye lehet. Sáfrány Emese volt a FEM3 Café vendége, aki bemutatott néhány praktikus gyakorlatot.
tovább
Berki kérdőre vonta Joshit: ˝Te miért nem jársz egyébként...
Ötven felett sem áll meg az élet, az edzőterem pedig nem csak a húszéveseké. Az ötödik X után is ugyanúgy nyúlhatunk súlyzókhoz, sőt, hasonló eredménnyel növelhető az izomtömeg is. Csupán több figyelem és fegyelem szükséges. A FEM3 Café vendége a témában Kriston Péter személyi edző volt, aki mutatott néhány nélkülözhetetlen bemelegítő gyakorlatot. Berki Krisztián a téma kapcsán pedig műsorvezető-társát, Joshi Bharatot faggatta, miért nem keresi fel gyakrabban az edzőtermeket...
tovább
Eddz gumiszalagokkal a nyaralás alatt is!
Ha valaki formában szeretne maradni, de egy, esetleg több hétre nyaralni megy, akkor sem kell kihagynia ezt az időszakon, hiszen erre való a saját testsúlyos edzés. A leghatékonyabb gyakorlatokat Percze Timi személyi edző mutatta be.
tovább
10 perc ugrálókötelezés felér fél óra futással
Sokan nem is gondolnák, hogy 10 perc ugrálókötelezéssel ugyanannyi kalóriát égethetünk el, mint 30 perc kocogással. Bagyinszki Anikó aerobik tréner adott tippeket a megfelelő edzéshez.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS