FEM3 CAFÉ
Sütő Enikő úgy érzi, figyeli őt valaki?

Az Ép lélekben ép test rovatban Sütő Enikő ezúttal a tökéletes kikapcsolódásról beszélt. Véleménye szerint az emberek általában kint keresik a kikapcsolódást, pedig az belülről jön. Az igazi kikapcsolódás számára a jelenlét, amikor a múlt és jövő ˝programból˝ kikapcsolja magát, ezen kívül arról is beszélt, hogy úgy érzi, figyeli őt valaki, amikor magába tekint...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   sütő enikő   tv2 live

2018. július 24. 12:14Kapcsolódó anyagok
Nagyon ritka manapság az azonnali mandulaműtét gyerekkorban
Sok gyermek szenved a nyáron is mandulagyulladástól. Dr. Somi Ildikó fül-orr-gégész szakorvos elárulta, mikor érdemes és mikor nem javallott eltávolítani a mandulákat.
tovább
Bajkai István elárulta, munkáját a zene inspirálja
Dr. Bajkai István országgyűlési képviselő a FEM3 Caféban arról mesélt, hogyan inspirálja őt a zene, illetve az is kiderült, hogy hobbiját feleségével közösen űzi.
tovább
Az alkoholfüggőség elindítója is lehet a fesztiválszezon?
Pálfalvi Sejla addiktológus arról beszélt, hogy hogyan lehet küzdeni a függőségek ellen, és mi lehet az a pont, amikor már nem visszafordítható a folyamat.
tovább
Hulladék-kérdés: ha mindenki úgy élne, mint mi, 2 Földre lenne szükség
2018 környezetvédelmi tematikája, hogy hogyan tisztítsuk meg a földet a műanyagtól. De nem csak életmódunk, döntéseink is befolyásolják, mennyit élünk föl a Föld javaiból! Kump Edina környezetkutató elárulta, mit tehetünk környezetünk megvédése érdekében.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS