FEM3 CAFÉ
Gyógynövényekkel az egészségért - a bükki füvesember tanácsai

Allergia, frontérzékenység? Van megoldás! A FEM3 Café műsorvezetői Szabó Gyuri bácsit, a gyógynövények nagy szakértőjét kérdezték arról, hogy milyen módszerekkel enyhíthetjük szenvedéseinket. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: allergia   bükki füvesember   fem3café   gyógynövény   szabó gyuri bácsi   tv2 live

2018. július 23. 12:26Kapcsolódó anyagok
A babákat sem kíméli az éjszakai alvászavar
Vida Ágnes pszichológus a FEM3 Caféban adott tanácsokat arra az esetre, ha a kicsi alvászavarral küzd, valamint arra, mit tegyünk, ha nem szeret utazni a baba.
tovább
Így ismerheted fel az alacsony érzelmi intelligenciát
Az alacsony érzelmi intelligenciájú, azaz EQ-jú emberek nehezebben teljesítenek az életben és negatívan hathat társas helyzetekben. Hogy mit lehet ez ellen tenni, azt Kósa Erika üzletasszony árulta el a FEM3 Café műsorvezetőinek.
tovább
Esztergályos Cecília: ˝A kinevezések elmúlnak, de embernek meg...
Joshi Bharat vendége ezúttal Esztergályos Cecília, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő volt. Mesélt gyermekkoráról, rokonairól és arról is, milyen érzés visszanéznie régi szerepeit.
tovább
Depressziós időszaka alatt írt dalt gyermekkoráról Petruska
A zenész a FEM3 Caféban adásában mesélt arról, miért döntött úgy, hogy gyermekkori élményeiből dalt ír, később pedig az is kiderült, hogyan tudja leginkább élvezni a nyarat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS