FEM3 CAFÉ
Sütő Enikő: ˝Ahogy önmagunk lehetősége, ugyanúgy önmagunk akadálya is vagyunk˝

A Boldogság Minisztérium műsorvezetője az Ép lélekben ép test című rovatban ezúttal a pozitív gondolkodásról és a változásokról beszélt. Hallgasd meg, milyen gondolatok fogalmazódtak meg Sütő Enikőben, és milyen tanácsokkal látta el a FEM3 Café műsorvezetőjét, Baukó Évát!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ép lélekben ép test   fem3café   sütő enikő   tv2 live

2018. április 26. 11:08Kapcsolódó anyagok
Sütő Enikő: ˝Ha másokhoz hasonlítgatjuk magunkat, elvérzünk˝
Sütő Enikőt a FEM3 Café műsorvezetői arról kérdezték, hogy az emberek általában, hogyan gondolnak a pénzre. A sztárszerkesztő szerint ha másokhoz hasonlítjuk magunkat, sokkal szegényebbek leszünk. A témáról még több kiderül a videóból. 
tovább
Sütő Enikő: ˝ahol a figyelmed, ott az energia˝
Hogy szeressük a szerethetetlent? - kérdezte a FEM3 Café műsorvezetője, Berki Krisztián Sütő Enikőt. A Boldogság Minisztérium házigazdája elmondta, hogy megpróbálja mindenkiben a jót látni, és szerinte a ˝szeretet mindent visz˝. 
tovább
Sütő Enikő: ˝belülről tudjuk megteremteni a magunk harmóniáját˝
Az Ép lélekben ép test című rovatban Sütő Enikő a gondolat fontosságáról beszélt.
tovább
Sütő Enikő: ˝Ha az ember kifelé figyel, alszik, ha befelé...
Sütő Enikő Ép lélekben ép test című rovatának mai témája az alázat volt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS