FEM3 CAFÉ
Varga Viktornak rémálmai vannak, mióta szakítottak Cinthyával

˝Hat évet feldolgozni az szerintem eléggé kegyetlen˝ - vallott szakítás utáni érzéseiről Varga Viktor a FEM3 Caféban. Teljes beszélgetés itt: Hihetetlen sebességre képes Varga Viktor kreálmányaNézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: cinthya dictator   fem3café   szakítás   tv2 live   varga viktor

2018. április 16. 12:01Kapcsolódó anyagok
Varga Viktor a szakításról: ˝Felszabadultam és csak magammal...
Az énekes a FEM3 Caféban elárulta, hogy év végén ért véget a párkapcsolata Cinthya Dictatorral, ami után sokáig szenvedett, mostanában pedig egy tanácsadó segítségével próbálja az önismeretét fejleszteni. Viktor arról is beszélt, hogy ezúttal önazonosnak érzi magát, és rengeteget foglalkozik a zenéléssel, egy év alatt körülbelül három albumnyi dala született már meg.
tovább
Varga Viktor és Kispál Balázs: Találd meg magad
Hallgass bele a Találd meg magad című számba! 
tovább
Hihetetlen sebességre képes Varga Viktor kreálmánya
˝Nem gördeszka, hanem szörf˝- mesélte találmányáról Varga Viktor, akit rengetegen állítanak meg az utcán a különleges darab miatt. Hogy hogyan működik, és az énekes tervez-e a ˝szörfroadból˝ többet gyártani, az a videóból kiderül.
tovább
Varga Viktor és Kispál Balázs: Üljünk a stégen
Nézd meg Varga Viktor és Kispál Balázs produkcióját! 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS