FEM3 CAFÉ
Elképesztő történet társul Fábián Éva legújabb projektjéhez

Fábián Éva volt a FEM3 Café vendége, aki a mai napig töretlen népszerűségnek örvend. Az énekesnő elárulta, miért kezdett el felnőtteknek szóló rendezvényeken is fellépni az utóbbi időszakban, valamint új, nem mindennapi projektjéről is mesélt a beszélgetés során.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: énekes   énekesnő   énekesnő   fábián éva   fem3café   neoton   tv2 live   zene

2018. április 13. 10:32Kapcsolódó anyagok
Vincze Lilla két hónapig tartó vakációja nem csak a pihenésről szólt
Az énekesnő nemrég tért haza két hónapos nyaralásáról. Vincze Lilla bejárta Ausztráliát és Új-Zélandot, a kint töltött idő alatt pedig számos koncertet adott a kint élő magyaroknak. Hogy milyen élményekkel gazdagodott Lilla az utazás alatt, a videóból kiderül!
tovább
Szűcs Judith dupla esküvőt tervezne a lányával?
A FEM3 Café vendége Szűcs Judith volt, aki bár remek formában van, nemrégiben hízókúrába kezdett. Az énekesnő elárulta, miért nem szeretne még férjhez menni, emellett pedig lányával való szoros kapcsolatáról is mesélt a beszélgetés során.
tovább
Mohamed Fatima elhunyt édesanyjáról: Ő bennem él tovább
A FEM3 Café vendége Mohamed Fatima volt, akinek rendkívül fontos szerepet tölt be a jótékonykodás az életében. Az énekesnő mesélt karitatív tevékenységeiről, továbbá arról is szót ejtett, hogyan viseli édesanyja elvesztését…
tovább
Voga Viki ezért tud nehezen érvényesülni a magyar zeneiparban
A FEM3 Café vendége Voga Viki volt, aki szerint az igazi tehetségek kevésbé kapnak teret manapság. Az énekesnő kifejtette, miben látja az okát, hogy nehezen tud érvényesülni a magyar zenei életben, emellett pedig a karrierjéhez köthető aktualitásokról is mesélt a beszélgetés során.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS