FEM3 CAFÉ
Vicces szópárbaj: egymásnak esett Jabin Peti és Miskovits Marci!

Az Év Pasija című műsorban méri össze tudását vasárnap a műsorvezető és a DJ, akik a FEM3 Caféban beszéltek a műsorról. A srácok a győzelem érdekében sok mindenre képesek voltak, ami vicces helyzeteket is szült: kiderült, hogy Peti milyen vicces dolgokkal hátráltatta ellenfelét a feladatok során. Marci közben elárulta, hogy szerinte miért jó „mamahotelben” lakni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: az év pasija   fem3café   jabin péter   jabin peti   miskovits marci   tv2 live

2018. április 11. 10:55Kapcsolódó anyagok
Kiderült, mi zavarja Megyeri Csillát a párjában
A műsorvezető és Miskovits Marci arról beszéltek, hogy milyen kellemetlen szituációk fordulhatnak elő egy párkapcsolat elején. Csilla elmondta, hogy Zsolti milyen ˝illetlenségeket˝ szokott csinálni, és azt is, hogy párja miért tesz máig megjegyzéseket neki. A zavaró dolgok mellett arról is beszélt, hogy mi az, amivel mégis le tudja venni Zsoltit a lábáról.
tovább
Jabin Peti azt gondolta, erre az autóra buknak a csajok, de nem...
Jabin Peti arról mesélt a FEM3 Caféban, hogy régebben mindig kellett retrót is játszania a bulikban, de ma már inkább csak modern zenéket pörget. Az is kiderült, hogy Peti Keszthelyen, még a főiskolás évei idején műsorvezető volt egy rádiónál, és nemrég megint kipróbálta magát ebben a műfajban.
tovább
Stohl Luca és Miskovits Marci így élik meg, ha felismerik őket az...
Mindketten fiatalon kerültek a média világába, azonban különbözően élték meg a hirtelen jött felhajtást. Marci saját bevallása szerint szeret szerepelni, viszont már tudatosan választja meg mit vállal el. Luca pedig elmondta, ő miért választotta ezt a szakmát és mi hajtja ebben...
tovább
Miskovits Marci magát is meglepte: már egy éve együtt van barátnőjével
A fiatal műsorvezető élete teljesen felpörgött: a műsorvezetés mellett egyre többet foglalkozik a zenével, sőt, videóblogján keresztül az életébe is betekintést enged. Miskovits Marci a FEM3 Caféban arról is mesélt, hogy soha nem volt még olyan hosszú kapcsolata, mint a jelenlegi, így - ahogy fogalmazott - csodálkozik is magán. Czippán Anett felvetette, elképzelhető, hogy hamarosan az apás témákban hívják majd vendégként? Hogy Marci erre hogyan reagált, kiderül a videóból!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS