FEM3 CAFÉ
Papadimitriu Athina egy lovat is megmentett a haláltól

Papadimitriu Athina hisz a természet és a saját energiájában. A színésznő a FEM3 Caféban árulta el, mióta használja különleges képességét, és az ehhez köthető elképesztő élményeiről is mesélt a beszélgetés során.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: energia   fem3café   gyógyítás   papadimitriu athina   színésznő   tv2 live

2018. július 30. 11:14Kapcsolódó anyagok
Papadimitriu Athina: Megcsinálom a férfimunkát, de közben...
A színésznő nem veti meg a férfimunkát, mégis úgy véli, hogy a női és a férfi szerepeket nem szabad összemosni. Athina a FEM3 Caféban azt is elárulta, vágyik-e új szerelemre, valamint boldogan mesélt nemrég született unokájáról is.
tovább
Papadimitriu Athina: ˝Nekem ne mondja meg senki, hogy mikor van...
A színésznő az egészségi állapotáról elmondta, hogy ˝gyanúsan jól˝ érzi magát, és nagyon örül, hogy ilyen jó karban van. A családi ünnepeket pedig aszerint tartja, hogy mikor vannak együtt a szeretteivel. Arról is beszélt, hogy naponta hány órát tölt munkával, valamint, hogy milyen érdekes becenevet adta a lányával az unokájának.
tovább
Papadimitriu Athina csak görögül beszélhet unokájával
A színésznő nagyon várja a karácsonyt, hiszen ez lesz az első nagy ünnep, amit unokájával tölt. Elmondta, hogy fantasztikus érzés volt, mikor először hagyták kettesben vele Károlyt, és meg tudta őt nyugtatni. Arról is beszélt, hogy bent volt a szülésnél is, valamint, hogy milyen görög hagyományokat tart meg a szeretet ünnepén.
tovább
Papadimitriu Athina ilyen büntetést szánna az állatotthont kirablóknak
Schneider Kinga a Noé Állatotthon szóvivője elárulta, hogy október 9-én a délutáni órákban tért be hozzájuk három fiatal és egy középkorú férfi. Ekkor a gondozók már az éjszaka előkészítésével vannak elfoglalva, így ki tudták használni ezt az időszakot arra, hogy eltulajdonítsák az adománygyűjtő ládájukat. Szóba került az is, hogy Papadimitriu Athina mit gondol az esetről, és hogy hihetetlen összefogás alakult ki, emiatt néhány óra alatt kiderült, hogy kik lehettek a tettesek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS