FEM3 CAFÉ
Sütő Enikő: ˝belülről tudjuk megteremteni a magunk harmóniáját˝

Az Ép lélekben ép test című rovatban Sütő Enikő a gondolat fontosságáról beszélt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ép lélekben ép test   fem3café   gondolat   sütő enikő   tv2 live

2018. április 5. 11:40Kapcsolódó anyagok
Sütő Enikő: A nézőpontváltás sokat segíthet a félelmek leküzdésében
Sütő Enikő Ép lélekben ép test című rovata ezen a héten a hétköznapi félelmekkel foglalkozott. A Boldogság Minisztérium műsorvezetője saját tapasztalatait is megosztotta a nézőkkel, majd azt is elárulta, mi segíthet a negatív gondolatok leküzdésében.
tovább
Sütő Enikő innen tudja, mikor manipulatív egy dicséret
A csütörtöki Ép lélekben ép test című rovatban Sütő Enikő elárulta, hogy létezik szívből jövő és manipulatív dicséret is. Hogy mi a különbség, hogyan és mikor érdemes dicsérni, arról a FEM3 Caféban mesélt, a beszélgetés végén pedig Gömöri András Máté egy virággal és egy Olivia Natural ajándékcsomaggal lepte meg a Boldogságminisztérium műsorvezetőjét Nőnap alkalmából.
tovább
Sütő Enikő: ˝A gondolataink fizikai hatással vannak a testünkre˝
Sütő Enikő ˝Ép lélekben ép test˝ című rovatában ezúttal az ítélkezésről, valamint a negatív, gyülölködő gondolatok testre gyakorolt hatásáról volt szó. A Boldogság Minisztérium műsorvezetője szerint újfajta gondolkodásra van szükség, melyet már gyerekkorban érdemes lenne elsajátítani.
tovább
Sütő Enikő elárulja, hogyan lehetsz boldog
Sütő Enikő csütörtökönként a FEM3 Café vendégeként segít eligazodni a lélek útvesztőjében. A műsor új rovatában, amely az Ép lélekben ép test címet kapta, Enikő végig kíséri a nézőket a boldogsághoz vezető úton.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS