FEM3 CAFÉ
Sütő Enikő: ˝Ha az ember kifelé figyel, alszik, ha befelé figyel, felébred˝

Sütő Enikő Ép lélekben ép test című rovatának mai témája az alázat volt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ép lélekben ép test   fem3café   sütő enikő   tv2 live

2018. március 29. 11:08Kapcsolódó anyagok
Sütő Enikő: ˝ahol a figyelmed, ott az energia˝
Hogy szeressük a szerethetetlent? - kérdezte a FEM3 Café műsorvezetője, Berki Krisztián Sütő Enikőt. A Boldogság Minisztérium házigazdája elmondta, hogy megpróbálja mindenkiben a jót látni, és szerinte a ˝szeretet mindent visz˝. 
tovább
Sütő Enikő: ˝belülről tudjuk megteremteni a magunk harmóniáját˝
Az Ép lélekben ép test című rovatban Sütő Enikő a gondolat fontosságáról beszélt.
tovább
Sütő Enikő: A nézőpontváltás sokat segíthet a félelmek leküzdésében
Sütő Enikő Ép lélekben ép test című rovata ezen a héten a hétköznapi félelmekkel foglalkozott. A Boldogság Minisztérium műsorvezetője saját tapasztalatait is megosztotta a nézőkkel, majd azt is elárulta, mi segíthet a negatív gondolatok leküzdésében.
tovább
Sütő Enikő innen tudja, mikor manipulatív egy dicséret
A csütörtöki Ép lélekben ép test című rovatban Sütő Enikő elárulta, hogy létezik szívből jövő és manipulatív dicséret is. Hogy mi a különbség, hogyan és mikor érdemes dicsérni, arról a FEM3 Caféban mesélt, a beszélgetés végén pedig Gömöri András Máté egy virággal és egy Olivia Natural ajándékcsomaggal lepte meg a Boldogságminisztérium műsorvezetőjét Nőnap alkalmából.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS