FEM3 CAFÉ
Ez lehet a megoldás, ha a másik fél gyerekesen viselkedik egy párkapcsolatban

"Mintha két gyermekem lenne" - sok nő szájából hangzik el ez a mondat a férjeikre utalva. Hogy mit lehet kezdeni azokkal a férfiakkal, akik sohasem nőnek fel, arról Orbán Nóra párkapcsolati tanácsadó árult el hasznos információkat. A beszélgetés során arra is fény derült, mi az oka a jelenség kialakulásának...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_szakértő   kapcsolat   párkapcsolat   párkapcsolati tanácsadó   szerelem   tv2 live

2018. március 28. 9:45Kapcsolódó anyagok
Már nem titok! Dórika szerelemre lelt az Áll az alkuban!
Az Áll az alku két játékosa, Dórika és Bálint voltak a FEM3 Café vendégei, annak apropóján, hogy a 23-as táskával mindketten az ˝újra játszhat˝ opciót nyitották ki, így megvan az esélyük arra, hogy egyszer újra alkudozhassanak az Igazgató Úrral. A beszélgetésből kiderült, hogy Dórika már most rengeteget nyert a műsornak köszönhetően, hisz egyik játékostársával a forgatások alatt egymásba szerettek, s azóta egy párt alkotnak. Hogy ki a szerencsés férfi, kiderül a videóból!
tovább
Könnyedén elkerülhető a társas magány kialakulása!
Amikor valaki a magány fogalmát hallja, olyan emberekre gondol, akik egyedül élnek, pedig ez nincs így sok esetben. A FEM3 Café vendége a témában Kozma-Vízkeleti Dániel párterapeuta volt. Fény derült rá, mit lehet tenni a jelenség elkerülése érdekében, emellett pedig arról is szó esett, milyen módon lehet pozitív formában felhasználni az egyedüllétet.
tovább
Berkes Olivér a magánéletéről: ˝Boldog vagyok és magamra...
Az énekes a FEM3 Caféban elárulta, hogy az új, szerelmi ihletésű dalának a zenéjét és a szövegét ő írta, és hogy leszerződött egy német produkciós irodával, így az idén elkészítik a nagylemezét is. Olivér mesélt a munkafolyamatokról és arról is, hogy nemrég elkezdett egy zenei produceri iskolát.
tovább
Tudtad? A nem megfelelő párkapcsolat is okozhat önbizalomhiányt!
A FEM3 Café csütörtöki adásában Hegedűs Erika életvezetési tanácsadó fogadta a nézők telefonhívásait az önbizalomhiánnyal kapcsolatban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS