FEM3 CAFÉ
A szerelemben és a munkában is hatalmas változást hozhat az asztrológiai újév

Március 20-án beköszöntött az asztrológia újév kezdete. Hogy ez milyen hatással lehet az emberekre, arról Imolai Judit asztrológus beszélt a FEM3 Caféban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: asztrológia   asztrológus   fem3café   imolai judit   tv2 live

2018. március 27. 11:35Kapcsolódó anyagok
Nagy Réka és Berki Krisztián is évtizedekig tartó...
Égtek a vonalak! Imolai Judit asztrológus válaszolt a nézők kérdéseire. A válaszok boncolgatása során a FEM3 Café műsorvezetői, Nagy Réka és Berki Krisztián elárulták, hogy mindketten nagyon vágynak egy tartós kapcsolatra.
tovább
Beigazolódott: Berki Krisztiánnak előre megmondták, hogy kritikus...
Megjósolható, hogy milyen csillagjegyek illenek össze? Imolai Judit volt a FEM3 Café vendége, aki bővebben beszélt a szerelmi horoszkópokról. A beszélgetés során kiderült, hogy Nagy Réka párkapcsolata átalakulóban van, Berki Krisztiánnak pedig Judit korábban kritikus kapcsolatot jósolt, ami a műsorvezető szerint azóta beigazolódott.
tovább
Stohl Luca és Németh Kristóf remek páros az asztrológus szerint!
Imolai Judit asztrológus volt a FEM3 Café vendége, aki szerint szeptember elejétől a csillagok állása segíthet majd a pénzügyekben és a gyarapodásban. Ez az időszak egészen október közepéig tart, így érdemes ilyenkor foglalkozni az anyagi ügyekkel. Németh Kristóf is kapott néhány hasznos tanácsot az asztrológustól, szerinte Kristóf igazi vezetői talentum, de az is kiderült, hogy mennyire illenek egymáshoz Stohl Lucával.
tovább
Ezeket a csillagjegyeket viseli meg kevésbé a szakítás
A szerelem mindig jó, viszont a szakítás megviseli az embert. Imolai Judit asztrológus a FEM3 Café adásában elmondta, melyek azok a csillagjegyek, akiket megvisel, és akiket kevésbé visel meg a szakítás. A videóból az is kiderül kik ők!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS