FEM3 CAFÉ
Aszalt szilva, sült csirke: íme Nagy Réka fiatalító tippje!

A műsorvezető és táplálkozási tanácsadó elmondta, hogy mivel 25 éves kor után fokozatosan csökken a szervezetben a kollagéntermelés, ezért nagyon fontos ezt pótolni, hogy megőrizzük a fiatalságunkat. A bőr rugalmasságát akár a sült csirke bőrének fogyasztásával is megtarthatjuk, de ha mégis máshogy vinnénk be a kollagént, Réka erre is mondott tippet.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bőrápolás   fem3café   fiatalság   kollagén   nagy réka   tv2 live

2018. március 26. 11:18Kapcsolódó anyagok
A nagymamájának üzent élő adásban Nagy Réka
Erdei Gyöngyvér a kötés rejtelmeibe vezette be a FEM3 Café műsorvezetőit. Nagy Réka elmesélte, hogy a nagymamája korábban megtanította őt kötni, de sajnos az idők folyamán ezt elfelejtette.
tovább
Nagy Rékával előfordult már, hogy hűtlenségen kapta a párját...
Várkony Andrea izgalmas kérdésekről faggatta vendégeit a Micsoda Nők! adásában. Nagy Réka a korábbi tapasztalatai alapján elárulta, képes akár a legapróbb jelekből is rájönni, ha valami nincs rendben a párkapcsolatában...
tovább
Nagy Réka szerint a kalandor férfiak is vágynak arra, hogy...
A gyönyörű modell a Micsoda Nők! adásában árulta el, hogy véleménye szerint azok a férfiak is vágynak a feleségre és családra, akik életük egy korábbi szakaszában inkább a kalandokat részesítették előnyben... Hogy miért gonoldja így Réka, és mit szól ehhez Cseke Katinka, a videóból kiderül!
tovább
Omlós tésztájú, isteni szalagos fánk készült a FEM3 Caféban
David Seboek pék Nagy Réka és Berki Krisztián segítségével csodaszép szalagos fánkokat sütött.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS