FEM3 CAFÉ
Ezt nézd: Elkészültek a meseszép virágos asztaldíszek

Tóth György virágkötő elkészítette a húsvéti asztaldíszeket igazi virágokból és különleges díszítőelemekből az ünnepi asztalra.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: asztaldísz   fem3café   húsvét   tavasz   tv2 live   virág   virágkötő

2018. március 26. 10:52Kapcsolódó anyagok
Ezekkel az asztaldíszekkel és virágcsokrokkal készülhetsz fel a...
Vendégségbe vagy hivatalos húsvétkor? Tóth György virágkötő hasznos tanácsokat adott a FEM3 Café műsorvezetőinek, hogy milyen virágdíszeket érdemes vendégségbe vinni és milyen asztaldísszel díszítsd fel a lakást az ünnepen.
tovább
Hangolódj a tavaszra virágokkal!
Rausz Bori virágkötő volt a FEM3 Café vendége, aki elárulta, hogyan lehet tavaszi hangulatot varázsolni a lakásba.
tovább
Bájos ajtókopogtatók házilag a húsvéti készülődés jegyében
Húsvét közeledtével érdemes a lakást is feldíszíteni. A FEM3 Café műsorvezetői Szabó Orsolyával beszélgettek az idei ajtódísz trendekről és arról, hogyan lehet akár otthon is elkészíteni ezeket a kopogtatókat.
tovább
Csodaszép dekorációkat készítettek a műsorvezetők
Stohl Luca és Gömöri András Máté Mecz Gyöngyi vintage designer segítségével készítették el a tavaszi trendnek megfelelő virágos díszeiket, melyet a rengeteg hasznos tipp és tanács segítségével a nézők is el tudnak készíteni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS