FEM3 CAFÉ
Ezekkel az asztaldíszekkel és virágcsokrokkal készülhetsz fel a húsvétra

Vendégségbe vagy hivatalos húsvétkor? Tóth György virágkötő hasznos tanácsokat adott a FEM3 Café műsorvezetőinek, hogy milyen virágdíszeket érdemes vendégségbe vinni és milyen asztaldísszel díszítsd fel a lakást az ünnepen.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: asztaldísz   fem3café   húsvét   tavasz   tv2 live

2018. március 26. 10:00Kapcsolódó anyagok
Hangolódj a tavaszra virágokkal!
Rausz Bori virágkötő volt a FEM3 Café vendége, aki elárulta, hogyan lehet tavaszi hangulatot varázsolni a lakásba.
tovább
Dobd fel a lakást húsvétkor elegáns asztaldíszekkel!
Húsvét alkalmával érdemes a lakást is feldíszíteni, amivel azonnal tavaszi hangulatba kerülhetünk. Horváth Zsolt mester virágkötő  a FEM3 Caféban árulta el a legújabb asztalidísz trendeket.
tovább
Bájos ajtókopogtatók házilag a húsvéti készülődés jegyében
Húsvét közeledtével érdemes a lakást is feldíszíteni. A FEM3 Café műsorvezetői Szabó Orsolyával beszélgettek az idei ajtódísz trendekről és arról, hogyan lehet akár otthon is elkészíteni ezeket a kopogtatókat.
tovább
Nyuszi ajándékba: nem lehet csak úgy megszabadulni egy élő állattól
A húsvéti időszak legfelkapottabb ajándéka a nyuszi. Sokan azonban hamar megunják, és legrosszabb esetben az utcára rakják, mely azonban nem csupán felelőtlen, de súlyos bűncselekmény is. Schneider Kinga, a Noé Állatotthon szóvivője arra hívta fel a figyelmet, hogy az élő állat ajándékozása felelősséggel is jár.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS