FEM3 CAFÉ
Ezekkel a vintage stílusú deszkatáblákkal feldobhatod lakásod hangulatát!

A vintage stílus szinte mindenkit rabul ejt, főleg ha azok egyedi elképzeléssel párosulnak. A FEM3 Café műsorvezetői Chapó Ritával beszélgettek a leggyakoribb megrendelésekkel kapcsolatban és segédkeztek is egy tábla elkészítésében.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dísz   díszítés   fem3café   tv2 live   vintage

2018. március 22. 10:16Kapcsolódó anyagok
Csodaszép húsvéti ajtódíszt készítettek a FEM3 Café műsorvezetői
Várkonyi Andrea és Berki Krisztián is kivették a részüket a húsvéti kopogtató elkészítésében Szabó Orsolya segítségével, amely a bejárati ajtó dísze lehet.
tovább
Csodaszép dekorációkat készítettek a műsorvezetők
Stohl Luca és Gömöri András Máté Mecz Gyöngyi vintage designer segítségével készítették el a tavaszi trendnek megfelelő virágos díszeiket, melyet a rengeteg hasznos tipp és tanács segítségével a nézők is el tudnak készíteni.
tovább
Unikornisok és virágdíszek hódítanak idén tavasszal
Mecz Gyöngyi újabb dekorációkat mutat és készít is egyet Gömöri András Máté műsorvezető segítségével.
tovább
Tavaszváró virágdíszek - Ezek lesznek az idei virágtrendek
A virágok sosem mennek ki a divatból és azonnal tavaszi hangulatot varázsolhatunk velük. Mecz Gyöngyi vintage designer a legújabb trendekről beszélt, különleges anyagú virágokat hozott a stúdióba és a műsorvezetők segítségével dekorációt is készítenek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS