FEM3 CAFÉ
A tökéletes nyári alak akár jógával is könnyen elérhető!

A FEM3 Café vendége Kántor Tamás jógaoktató volt, aki a jóga zsírégető hatásáról árult el hasznos információkat. A beszélgetés során a szuper gyakorlatok bemutatása mellett arra is fény derült, mennyi időt tanácsos legalább eltölteni a különleges mozgásformával naponta.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fogyás   fogyókúra   jóga   jógaoktató   mozgás   testmozgás   tv2 live

2018. március 21. 10:48Kapcsolódó anyagok
Jógával könnyedén serkenthető az anyagcsere!
Kántor Tamás jógaoktató szerint minél intenzívebb egy jógagyakorlat, annál jobb az anyagcsere. Tavasz elején különösen jót tesz a méregtelenítés, amihez néhány gyakorlatot be is mutattak a FEM3 Caféban. Az is kiderült, hogy milyen étrendet érdemes fenntartani, hogy megfelelő legyen a fejlődés.
tovább
Kávé helyett jóga? Rácz Gigi napindító gyakorlataival könnyen...
Rácz Gigi jógaoktató a FEM3 Caféban mutatott néhány energetizáló jógapózt, melyek segítségével sokkal könnyebben indulhatnak a reggelek. A beszélgetés alatt kiderült, milyen jótékony hatásai vannak a napindító ászanáknak, valamint az is, mire kell odafigyelni a gyakorlatok során.
tovább
Tudtad? A női jógával érzelmileg és fizikailag is...
Kovalik Orsolya jógaoktató és kolléganője, Gyöngyvér érkezett a FEM3 Café stúdiójába, ahol női jóga jótékony hatásairól meséltek a műsorvezetőknek. A beszélgetés alatt bemutatott gyakorlatok kiválóan hatnak a női szervekre, de hogy milyen élethelyzetek során segíthetnek leginkább, az kiderül a videóból!
tovább
Sugár Bertalan ˝Bery˝ szerint a jóga túlmutat a fizikai...
A FEM3 Café vendége Sugár Bertalan ˝Bery˝ volt, aki a jóga alapjairól, valamint a test, az elme és a lélek egyesítéséről fejtette ki a véleményét. Meglátása szerint a mozgásforma az élet számos területére kihat, elmondta, ő már el sem tudná képzelni nélküle a mindennapjait. A beszélgetés során az is kiderült, mi a kapcsolat Stohl Luca lábtartása és a ˝tehénarc póz˝ között.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS