FEM3 CAFÉ
Nem is gondolnád, mi a közös Pindroch Csabában és Verebes Istvánban

Pindroch Csaba március 19-én ünnepli születésnapját. Várkonyi Andrea és Berki Krisztián is felköszöntötte őt a FEM3 Café adásában. A színész mesélt arról, miért nem tulajdonít nagy szerepet a születésnapjának, miért hitték róla sokan, hogy ő Verebes István, hogyan ismerte meg a feleségét és mi a titka a boldog, hosszú kapcsolatuknak.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: berki krisztián   fem3café   pindroch csaba   születésnap   tv2 live   várkonyi andrea

2018. augusztus 28. 11:25Kapcsolódó anyagok
Cseke Katinka: Két évig együtt éltem Pindroch Csabával
A színésznő a Micsoda Nők! adásában mesélt hivatásának kulisszatitkairól, ennek kapcsán pedig azt is elárulta, hogy korábban még a párkapcsolatait is a színpadi csókoknak köszönhette… Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints, és nézd meg a videót!
tovább
Pindroch Csaba nem csak a pólóját veszi le a Valami Amerika 3-ban
A színész elárulta, keményen edz minden nap, mert a Valami Amerika 3-ban nem csak a póló kerül majd le róla…
tovább
Pindroch Csaba azért lett színész, mert szeretetre vágyott?
A színész elárulta, gyerekkora óta arra vágyott, hogy a középpontban legyen, és szeressék őt. Ezért ment el a színészet irányába. Ma már rájött, hogy a szeretet nem erről szól…
tovább
Pindroch Csaba új darabjában görbe tükröt tart a házasélet elé
Egy anekdotákból összefűzött férfimonológra épülő darabot mutat be Pindroch Csaba. A mű produkciós vezetője a felesége volt, akivel immáron 16 éve élnek együtt. Csaba állítja, bár az előadás tele van csípős megjegyzésekkel, mégis egyfajta szerelmi vallomásnak tekinthető – a színművész a szerelem, a házasság és a nők előtt tiszteleg a színpadon.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS