FEM3 CAFÉ
Szőke Nikoletta Gájer Bálinttal vágott neki új, különleges projektjének

A FEM3 Café énekes vendége Szőke Nikoletta jazzénekes volt, aki rendkívül fontosnak tartja a hagyományok ápolását, gyermekeivel már most a húsvétra készülnek. Niki elárulta, mennyire játszik fontos szerepet a zene a hétköznapi életükben, emellett pedig Gájer Bálinttal való projektjéről is kulisszatitkokat árult el a beszélgetés során.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: énekes   énekesnő   fem3café   gájer bálint   jazz   szőke nikoletta   tv2 live   zene

2018. március 19. 11:29Kapcsolódó anyagok
Csepregi Éva lerántotta a leplet: Ezzel szeretett volna foglalkozni...
Az énekesnő már negyven éve van a zenei pályán, azonban korábban egészen más hivatásra készült. Éva elárulta, milyen szakmát szántak neki a szülei, emellett pedig különleges, új daláról is mesélt, ami többek között fiához, Dávidhoz is köthető.
tovább
Azta! Krisz Rudit már 12 éves korában egy magyar sztár patronálta
Az énekes már gyermekkora óta a zenei pályán van, és a mai napig rendkívül hálás érte, hogy a munkája a szenvedélye is egyben. Rudi elárulta, ki egyengette a karrierjét kezdetben, továbbá legújabb daláról is kulisszatitkokat árult el a beszélgetés során.
tovább
Szőke Nikoletta életébe a szerelemmel együtt érkezett a jazz
Élete egyik első koncertjén találkozott szintén zenész férfjével Szőke Nikoletta, aki 2005-ben nyerte meg a montreux-i jazz énekversenyt, sőt még a közönségdíjat is elhozta Svájcból. Az énekesnő azóta számos országban járt már, az éneklést pedig egyfajta missziónak fogja fel, így iskolásoknak is gyakran tart előadást a jazz történetéről. Hogy Nikoletta gyermekei érdeklődnek-e már a zenélés iránt, az kiderül a videóból!
tovább
Különleges ajándékot kapott szerelme Gájer Bálinttól
Nemrég ünnepelte 25. születésnapját Gájer Bálint kedvese. Az énekes és párja már készül az esküvőre, sőt a közös fészkük is szépen készül, az ünnepi meglepetés mégsem ezekhez kötődik. Hogy mivel kedveskedett szerelmének Gájer Bálint, kiderül a beszélgetésből.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS