FEM3 CAFÉ
A thai boksz szerelmese: Lipcsei Betta szinte azonnal beleszeretett a különleges sportágba!

Lipcsei Betta néhány hónapja próbálta ki először a thai boksz edzést, és bár elsőre kissé tartott az első hallásra férfiasnak tűnő sportágtól, mégis szinte az első alkalom után beleszeretett a mozgásformába. Bettát Sávoly Dóra személyi edző is elkísérte a FEM3 Café adásába, aki néhány intenzív, teljes testet megmozgató gyakorlatot is bemutatott a műsorvezetőknek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café   fem3café_fitnesz   lipcsei betta   thai boksz   tv2 live

2018. augusztus 28. 10:40Kapcsolódó anyagok
Próbáld ki Szentgyörgyi Romeo tartásjavító és zsírégető gyakorlatait!
Még nem késő elkezdeni az edzést! Próbáld ki Szentgyörgyi Romeo tartásjavító és zsírégető gyakorlatait, amit akár otthon is könnyedén elvégezhetsz egy fitneszlabda segítségével.
tovább
Edzés gyerekek mellett? Íme, néhány gyakorlat!
Gyakori kifogásnak számít az édesanyák körében az, hogy a gyerekek mellett lehetetlen edzeni. Ezt cáfolta meg Kovalik Orsolya a FEM3 Caféban. A jógaoktató olyan gyakorlatokat mutatott be, melyeket leginkább a hajnali órákban szoktak végezni, és mindössze néhány percet vesznek igénybe.
tovább
Lesd el a szupermodellek egyik legegyszerűbb zsírégető titkát!
Zsírégetés és alakformálás egyben - hogy mind ez hogyan lehetséges, azt Tánczos Lilla személyi edző mutatta meg a FEM3 Caféban.
tovább
Hihetetlen: Így reagál Lipcsei Betta, ha dugóba kerül!
A sikeres élet titka a 90/10-es szabályon alapszik. Nem feltétlen kell, hogy az élet apró, bosszantó dolgai felborítsák az optimista hozzáállásba vetett hitet. Hogy a magát ˝betegesen pozitívnak˝ tartó Lipcsei Betta kisgyerekes anyukaként miként kezeli mosollyal a felbukkanó akadályokat, arról a FEM3 Caféban mesélt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS