FEM3 CAFÉ
Zimány Linda gyerekvállalás után indulna újra fitneszversenyen?

Zimány Linda örökbefogadó gazdikat keres csivaváknak, amiről a FEM3 Caféban mesélt. A modell szerint muszáj felhívni a figyelmet a felelős állattartásra, és azt is elárulta, hogy ő milyen sűrűn viszi magával a kis kedvencét a munkába. Kiderült, hogy Linda egyelőre nem tervezi, hogy részt venne újabb fitneszversenyen, de az edzést most sem hanyagolja majd el.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: állat   edzés   fem3café   fitnesz   gyerek   gyerekvállalás   háziállat   kutya   munka   örökbefogadás   tv2 live   verseny   zimány linda

2018. augusztus 28. 9:55Kapcsolódó anyagok
Hoppá! Zimány Linda élő adásban mutatta meg tökéletes kockahasát
˝Szándékosan jöttél ekkora pulcsiban, hogy ne lássuk a hasadat? ˝ - kérdezte viccesen Berki Krisztián a gyönyörű modellt, aki nem teketóriázott, és élő adásban megmutatta tökéletes kockahasát. Linda összesen 12 kilótól szabadult meg egy fitneszverseny kedvéért, ahol ezüstéremmel gazdagodott. Az ügyvédjelölt mesélt a felkészülésről, a diétáról és elárulta, hogy miért vállalkozott erre a kihívásra.
tovább
Zimány Linda örül, hogy nem úgy néz ki, mint húszévesen
Zimány Linda kiáll a tökéletlenség mellett, hiszen teljes mértékben elfogadta magát a hibáival együtt. Hogy mi a titka a teljes elfogadásnak és mit üzen a nőtársainak, arról a FEM3 Caféban beszélt.
tovább
Fotósorozat: Zimány Lindát kutyaketrecbe zárták
Tornóczky Anita, az Állatvédőrség szóvivője és Ripka Dániel fotográfus volt a FEM3 Café vendége. Nemrégiben hírességek közreműködésével elkészült fotósorozatuk célja az volt, hogy felhívják a figyelmet az állatkínzásra. A képeken az állatok helyén hírességek szerepelnek, akiknek nagyon hálásak, hiszen sokszor megalázó, kényelmetlen helyzetben kellett pózolniuk. A fotókon többek között Horváth Éva, Laky Zsuzsi, Németh Kristóf és Zimány Linda is szerepelnek.
tovább
Zimány Linda: Már kinőttem az egynyári szerelmekből
A modell az amerikai és a horvátországi nyaralásáról beszélt, és azt is elárulta, hogy a fennmaradó meleg hónapokat a barátaival fogja tölteni. A magánéletével kapcsolatban annyit árult el, hogy az egynyári szerelmekből már kinőtt, viszont korábban minden évben jutott belőle neki. Linda arról is beszélt, hogy ügyvédjelöltként már motiválják az őt érő támadások, mert ezekből merít erőt, valamint kiderült, hogy mit érez akkor, ha egy ügyben nem olyan döntés születik, amilyenre ő számítana.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS