FEM3 CAFÉ
Ungár Anikó elárulta, milyen udvarias vele a fia, Baronits Gábor

A FEM3 Café műsorvezetői a férfiak előzékenységéről és a nőiségről beszélgettek Ungár Anikóval és Geszler Dorottyával. Anikó úgy véli, hogy a modernség nem feltétlenül jár azzal, hogy az emberek felrúgják az etikai ˝szabályokat˝, és hogy egy nő minden korban igényli, hogy nőnek nézzék, Dorottya szerint pedig fontos, hogy ne elvárás legyen az udvariasság. Gömöri András Máté egy-egy szál virággal és egy Olivia Natural ajándékcsomaggal lepte meg a két hölgyet nőnap alkalmából.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ajándék   baronits gábor   fem3café   férfi   geszler dorottya     nőnap   tv2 live   udvariasság   ungár anikó   virág

2018. március 8. 11:43Kapcsolódó anyagok
Czető Roland az eszméletlenül csinos Geszler Dorottyával pilatesezett
Geszler Dorottya elárulta, hogy újévkor sokan tesznek fogadalmat az életmódváltással kapcsolatban, de az lenne a jó, ha ezek nem hirtelen fellángolások lennének. Éppen ezért olyan életformát érdemes kialakítani, amivel meg lehet ezt valósítani és hosszabb távon is tud működni. A FEM3 Caféban Dorottya mutatott is néhány pilates gyakorlatot.
tovább
Geszler Dorottya elárulta boldogságának titkát
Dorottya szerint a belső béke, a nyugalom, valamint az önismeret is rendkívül fontos lehet az emberek életében. Elmondta, nem figyel oda betegesen önmagára, szereti sokszor lazán venni a dolgokat. A beszélgetés során az is kiderült, hogy milyen mozgásforma segít neki bombaformában maradni.
tovább
Így viselkedtek Geszler Dorottyával a spanyol férfiak
Geszler Dorottya és a 22 éves lánya nemrég kettesben nyaraltak Mallorcán. Néhány éve ugyanoda járnak vissza, mert imádják, hogy különböző partszakaszokat, öblöket fedezhetnek fel, és hogy már vannak kedvenc helyeik, éttermeik. Dorottya elárulta, hogy mindig nyaralás közben döbben rá, hogy kevés az egy hét a pihenésre, és arról is mesélt, hogy volt már arra példa, hogy elmentek együtt bulizni a lányával.
tovább
Baronits Gábor már hatévesen bűvésztrükkben szerepelt
Baronits Gábor szerencsésnek érzi magát, mert munkája egyben a hobbija is, amely feltölti, kikapcsolja őt. A színészhez szülei révén mindig is közel állt a színpad, a FEM3 Caféban visszaemlékezett édesanyja első olyan bűvésztrükkjére, amiben szerepelt, majd nyári terveiről és a közelgő szülinapjáról is mesélt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS