FEM3 CAFÉ
Az orvos, aki számára nemcsak a testi, hanem a lelki egészség is fontos

Joshi Bharat vendége az emberek gyógyítására tette fel az életét, és nemcsak a testet, hanem a lelket is fontosnak tartja kezelni. Dr. Máté Horváth Nóra orvosként és coach-ként segít másoknak. Arról, hogy miért választotta ezt a hivatást, és mit gondol a szavak erejéről, a FEM3 Caféban beszélt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: egészség   egészségügy   fem3café   gyógyítás   joshi bharat   karrier   orvos   orvostudomány   pszichológia   siker   tv2 live

2018. március 8. 10:42Kapcsolódó anyagok
Megható: Ábrahám Edit elcsukló hangon beszélt apukája elvesztéséről
Joshi Bharat vendége ezúttal Ábrahám Edit színésznő volt, aki a műsorban mesélt boldog gyerekkoráról, családjáról, szülei elvesztéséről, karrierjéről és válásáról is. Elmondta, gyerekként szegénységben nőtt fel, de hatalmas szeretet vette körül, és szívszorítóan felidézte, milyen volt, mikor apukájától végső búcsút kellett vennie.
tovább
Trokán Anna: Gondolkodom, hogy elmegyek pszichoterápiára
Joshi, a legjobb barát vendége ezúttal Trokán Anna volt, aki őszintén mesélt magánéletéről és karrierjéről a műsorban. Elmondta, sokáig szégyellte szülei válását, noha sem apukáját, Trokán Pétert, sem pedig anyukáját, Papadimitriu Athinát nem tartotta hibásnak a történtekért. A színésznő ezenkívül beszélt az önbizalomhiányáról, az anyaságról, és arról, hogy gyakran meglepődik azon, hogy párja minden helyzetben szépnek látja.
tovább
Így előzheted meg könnyedén az extrém hideg okozta...
Beköszöntött a rendkívül hideg időjárás, a fagyos levegő pedig az egészségre is káros hatással lehet. A FEM3 Café vendége a témában Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász volt. A beszélgetés során szó esett róla, hogyan alakulhatnak-e az úgynevezett fagyási sérülések, továbbá arra is fény derült, melyik testrészek védelmére tanácsos különösen ügyelni a téli időszakban.
tovább
Komoly egészségügyi problémát is okozhatnak a feldolgozatlan...
Egy tragédia kapcsán sokan gondolják azt, hogy úgy tudnak leginkább elmenekülni a problémák elől, ha elfojtják magukban érzéseiket. Miskei Anikó pszichológus elmondta, fontos a történések idején megélni a gondokat, különben a feldolgozatlan élmények komoly egészségügyi problémát is okozhatnak, valamint hozzátette azt is, az érzelmek kimutatását fontos már egészen kicsi korban megtanítani a gyerekeknek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS