FEM3 CAFÉ
Ilyen kutyaruhákat érdemes ráaadni a kedvenceinkre

Nyakas Gábor kutyaviselkedés szakértő a FEM3 Caféban elárulta, hogy a gazdik a tavasz közeledtével könnyelműbben veszik a kis kedvenceik védelmét, pedig ekkor is könnyen megfázhatnak, vagy megfájdulhat a torkuk a túl hideg víztől. Kiderült, hogy olyan helyre érdemes éjszakára beengedi az ebet, ahol néhány plusz fokos hőmérséklet van, és szó esett a kutyaruhák hasznosságáról is.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: állat   betegség   fem3café   házi kedvenc   hideg   hideg   kutya   kutyatartás   ruha   tél   tv2 live

2018. március 5. 10:30Kapcsolódó anyagok
Látványos trükkök zenére: Akár 10 évesen is elkezdhetik a...
Laki Beáta és Juhász Anikó kutyáikkal érkeztek a FEM3 Café stúdiójába, ahol egy különleges produkció után a dog dancing nevet viselő sportágról meséltek a műsorvezetőknek. A beszélgetés alatt kiderült, milyen kutyafajtáknak ajánlottak leginkább a főként engedelmességi feladatokból álló, tökéletes összjátékot követelő koreográfiák, sőt az is, hogy akár egy 10 éves kiskedvencnek sem késő elkezdenie a tánctanulást…
tovább
A kutyaoktató szerint a keverékebek a jövő megmentői
Korom Gábor kutyaoktató a legintelligensebb kutyafajtákról mesélt a FEM3 Caféban. Elárulta, hogy egyáltalán nem könnyű kérdés, hogy mitől számít okosnak egy kutya, a hétköznapi életben leginkább az együttműködési szándékát értjük ezalatt. Kiderült, hogy mely fajták a legnépszerűbb családi kutyák, és a keverékekről is szó esett a beszélgetés végén.
tovább
Szemetesből az ágyba: Homonnay Zsolt imádott kutyája jobb helyre...
A színész kutyusára két éve egy szemeteskukában találtak rá az állatvédők, ám mióta Fülöp a családhoz került, jobb dolga nem is lehetne. Zsolték nagyon ragaszkodnak kedvencükhöz, sőt tervezik, hogy hamarosan újabb kutyát vesznek magukhoz. A beszélgetés alatt kiderült, milyen Homonnay kapcsolata a kutyákkal, valamint az is, hogy milyen darabokban láthatja őt hamarosan a közönség.
tovább
Szorcsik Viki megharagudott édesanyjára, mert kiskutyát vett neki...
...mára azonban már, mint mondja, imába foglalja anyukája nevét, amiért Nyufival ˝összehozta˝. A FEM3 Caféban Korom Gábor kutyaoktató elemezte Viki kis kedvencének viselkedését, majd tanácsokat adtak az ebnevelésről.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS