FEM3 CAFÉ
Cuki: Kozma Orsi ikerlányai síelni tanulnak

Az énekesnő a FEM3 Caféban elárulta, hogy a Sztárban Sztár +1 kicsis partnerével, Ádám Botival tartják a kapcsolatot, és mesélt a nyári terveiről is. A beszélgetésből kiderült, hogy Orsi lányainak a síelés a legújabb hobbijuk, ami szerencsére nagyon jól megy nekik, de az énekesnő egyelőre még nem szánta rá magát arra, hogy kipróbálja ezt a sportot.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ádám botond   énekesnő   fem3café   gyerekek   iker   koncert   kozma orsi   síelés   sport   sztárban sztár meg 1 kicsi   tv2 live

2018. március 2. 11:13Kapcsolódó anyagok
Kozma Orsi emiatt gondolkozik azon, hogy külön osztályba járjanak...
Doszpot Evelint és Kozma Orsit kérdezték a FEM3 Café műsorvezetői arról, hogy mennyire bonyolult az életük az ikergyerekeikkel. Az énekesnő elárulta, hogy ő a terhessége során még nem fogta fel, hogy ez mivel jár majd, de náluk és Evelinéknél is a napirendek és a szabályok vannak a legnagyobb segítségükre. Kiderült, hogy a Doszpot-családban szóba sem került, hogy a lányok külön járjanak iskolába, de Orsiék ezt tervezik.
tovább
Kozma Orsi megkönnyezte a Zoltán Erikás produkcióját
A FEM3 Café vendégei a Sztárban Sztár +1 kicsi két énekese, Ádám Botond és Kozma Orsi voltak, akik elárulták, hogy nagyon sokat nevettek a legutóbbi előadásuk miatt. Kiderült, hogy mindketten maximalisták, és hogy szerintük melyik produkció állt eddig a legjobban nekik. Szóba került, hogy kik a kedvenc előadóik, és hogy úgy vélik, a következő élő show-ban is sokat táncolnak majd Madonnaként és Justin Timberlake-ként.
tovább
Vicces: Kozma Orsi szerint a kislányai teljesen ˝megőrültek˝ a...
Az énekesnő a fantasztikus horvátországi nyaralásukról mesélt a FEM3 Café műsorvezetőinek. Orsi elárulta, hogy nagyon elfáradtak a férjével a vakáció végére, hiszen a lányok rengeteget rohangáltak, ők pedig próbálták felvenni velük a tempót. Az énekesnő aggódós anyukának tartja magát, és azt is elmondta, hogy az ikerlányai néha jól kiegészítik egymást, ő pedig tele van most tervekkel a karrierjét illetően.
tovább
Tündéri: Kozma Orsi férje saját maga által kitalált meséket...
Kozma Orsi énekesnő volt a FEM3 Café vendége, aki a mesék fontosságáról fejtette ki a véleményét. Az énekesnő szerint a történeteknek sok pozitív hozománya lehet a gyermekek fejlődésében, éppen ezért ő naponta olvas ikerlányainak. Orsi jelenleg is nagy rajongója a meséknek, ami szüleihez, valamint nagymamájához vezethető vissza. Az énekesnő a jövőbeli terveiről is mesélt, hogy mik ezek, kiderül a videóból!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS