FEM3 CAFÉ
Viszlát, hasháj! – Ezekkel a gyakorlatokkal könnyen búcsút inthetsz az úszóguminak

Hidvégi Andrea személyi edző a FEM3 Caféban mutatott néhány olyan hatékony, saját testsúlyos gyakorlatot, melyek kifejezetten a csípő- és a hastájékra lerakódott zsírréteg ellen nyújthatnak segítséget.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fogyás   személyi edző   tv2 live   úszúgumi

2018. február 28. 11:02Kapcsolódó anyagok
Gömöri András Máté megtapasztalta a rapid diéták árnyoldalait
Dr. Bagi Gabriella alternatív terápiás szakember volt a FEM3 Café vendége, aki a tartós fogyás titkát árulta el a nézőknek. A beszélgetés során kiderült, hogy Gömöri Andárs Máté már próbált rapid diétákkal fogyni, ám végül megjárta.
tovább
Külön figyelmet kell szentelni a törzs izomzatainak erősítésére
Percze Tímea személyi edző a core izomzat fontosságáról beszélt a FEM3 Caféban, hiszen, ha ezt elhanyagolják az emberek vagy ülő munkát végeznek, akkor derékfájdalmak jelentkezhetnek náluk. Tímeáék megmutattak néhány kezdő és haladó gyakorlatot, amiket lassan, az adott izomcsoportra koncentrálva kell elvégezni.
tovább
Kadlecsek Krisztián Stohl Lucáról: ˝Jézusom, milyen erős ez a lány!˝
Otthon is könnyedén elvégezhető, a felsőtestet átmozgató gyakorlatokat mutatott be Kriston Péter személyi edző, aki többek között elmondta, mire kell odafigyelni tornázás során, valamint megnyugtatta a hölgyeket, a hát nem túlzásba vitt edzése egyáltalán nem eredményez férfias külsőt, sőt kifejezetten ajánlja is a testedzés ezen formáját számukra.
tovább
Horváth Tamás és felesége közel 20 kilót adtak le 6 hét alatt
A Sztárban Sztár énekese a legutóbbi produkciójáról mesélt a FEM3 Caféban, elárulta, hogy tiszteletben tartja a zsűritagok véleményét, és hogy óriási rajongója a Queen-nek. Kiderült, hogy Tomi felesége, Péterfi Andrea mindegyik élő show alatt a stúdióban szurkolt a szerelmének, és hogy nemrég mindketten életmódváltásba kezdtek, amit már hetek óta tartanak. Az énekes arról is beszélt, hogy miért szeretett volna lefogyni, és hogy nagyon imád más sztárok bőrébe bújni a műsorban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS