FEM3 CAFÉ
Gömöri András Máté megtapasztalta a rapid diéták árnyoldalait

Dr. Bagi Gabriella alternatív terápiás szakember volt a FEM3 Café vendége, aki a tartós fogyás titkát árulta el a nézőknek. A beszélgetés során kiderült, hogy Gömöri Andárs Máté már próbált rapid diétákkal fogyni, ám végül megjárta.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: diéta   fem3café   fogyás   gömöri andrás máté   tv2 live

2018. február 28. 10:10Kapcsolódó anyagok
Béres Alexandra egy évben csupán háromszor eszik édességet
A fitneszedző a FEM3 Caféban mesélt családjáról, felejthetetlen karibi utazásáról és a nassolási szokásairól is. Elárulta, hogy egy évben csupán háromszor enged a kísértésnek: karácsonykor és gyermekei születésnapján, a beszélgetés során pedig az is kiderült, hogy Béres Alexandra mivel helyettesíti az édességet.
tovább
A mediterrán étrend csökkenti a szív- és érrendszeri...
Antal Emese dietetikus a FEM3 Caféban elárulta, hogy a mediterrán ételek fogyasztásánál nem egy diétáról, vagy fogyókúráról van szó, hanem inkább egy életmódról, amiben főleg az olívaolaj használata dominál. Ez az étrend segítheti a koleszterin megfelelő szinten tartását, de természetesen itt is fontos a mértékletesség, és a napi négyszeri-ötszöri étkezés.
tovább
˝Úristen!˝ - Így reagált Gömöri András Máté, amikor...
Csap Szabolcs isteni minitortákat készített a FEM3 Caféban, amiket természetesen a műsorvezetők is imádtak. A videóból kiderítheted, hogyan készültek el az isteni finomságok!
tovább
Gyönyörű önarcképpel lepték meg Stohl Lucáékat
Bihari Gábor autodidakta módon tanulta a rajzolást és a festészetet. Mindig is érdekelte, de komolyabban 10 éve foglalkozik vele. Mint ahogy más is, ő is az általános iskolában kezdte, sőt tehetsége ellenére sosem volt ötös belőle. A FEM3 Café stúdiójába magával hozott párat elképesztő munkáiból, sőt Stohl Lucát és Gömöri András Mátét is meglepte egy-egy káprázatos rajzzal...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS