FEM3 CAFÉ
Béres Alexandra egy évben csupán háromszor eszik édességet

A fitneszedző a FEM3 Caféban mesélt családjáról, felejthetetlen karibi utazásáról és a nassolási szokásairól is. Elárulta, hogy egy évben csupán háromszor enged a kísértésnek: karácsonykor és gyermekei születésnapján, a beszélgetés során pedig az is kiderült, hogy Béres Alexandra mivel helyettesíti az édességet.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: béres alexandra   diéta   édesség   fem3café   tv2 live

2018. augusztus 31. 9:30Kapcsolódó anyagok
Béres Alexandra egy baleset miatt nem erőlteti a férjének a síelést
A fitneszedző minden évben jár síelni a családjával. A szülei és a nagyobbik lánya is űzi a sportot, de a férje inkább olvasgat ez alatt az idő alatt. Alexandra elárulta, hogy mi az oka, hogy nem hívja Krisztiánt is a pályára.
tovább
Béres Alexandra házasságát próbára tette a hét évig tartó babaprojekt
A kétgyermekes fitneszedző idén ünnepelte 21. házassági évfordulóját. Béres Alexandra őszintén beszélt arról a hét évig tartó küzdelmes időszakról, amikor férjével a gyermekáldásra vártak. Elárulta, hogy egy percig sem érezte, hogy mással folytatná tovább, és szerinte az az életszakasz még jobban összekovácsolta őket. Alexandra emellett mesélt a házasságukról, a gyereknevelésről és a DVD- lemezeiről is.
tovább
Béres Alexandráék kisebbik lánya ˝csatákat vív˝ a kutyájukkal
A fitneszedző szeretne minél több minőségi időt együtt tölteni a családjával, amire a férje apukájának a halála döbbentette rá. Alexandra mesélt arról, hogy ő a gyerekkorából leginkább az utazásaikra, kalandjaikra emlékszik vissza, és hogy most van egy kiskutyájuk, akit hamarosan kutyaiskolába visz a férje és a nagyobbik lánya, Panna. Kiderült az is, hogy mostanában mivel foglalkozik a fitneszedző és hogy a mai napig fél a kutyáktól egy gyerekkori trauma miatt.
tovább
Hihetetlen: Béres Alexandra diszlexiából gyógyult ki a sport...
A fitneszedző gyerekkorában diszlexiás volt, amit akkoriban délutáni olvasással próbáltak gyógyítani. Csak később jött rá, hogy a sport rengeteget segített a kezelésben. Alexandra ráadásul elmondta, hogy emellett kancsal is volt, nem volt térlátása, de szerencsére ez nem akadályozta abban, hogy ritmikus sportgimnasztikára járjon.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS