FEM3 CAFÉ
Sütő Enikő: A kedvességhez erő kell, mert félünk, hogy elnyomnak minket

Az Ép lélekben ép test rovatban Sütő Enikő mesélt arról, hogy számára mit jelenet a kedvesség, és miért gondolja úgy, hogy ehhez merészség kell.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: boldogság   ép lélekben ép test   érzelmek   fem3café   sütő enikő   tv2 live

2018. augusztus 31. 10:30Kapcsolódó anyagok
Sütő Enikő elárulja, hogyan lehetsz boldog
Sütő Enikő csütörtökönként a FEM3 Café vendégeként segít eligazodni a lélek útvesztőjében. A műsor új rovatában, amely az Ép lélekben ép test címet kapta, Enikő végig kíséri a nézőket a boldogsághoz vezető úton.
tovább
Sütő Enikő új rovattal jelentkezik a FEM3 Caféban

Jövő héttől minden csütörtökön „Ép lélekben ép test” címmel új blokk indul a műsorban, amelynek házigazdája Sütő Enikő lesz. A modell elárulta, hogy miről lesz szó ezeken az alkalmakon, és arról is beszélt, hogy őt magát inkább az érzelmei vagy a racionalitás irányítja.

tovább
Sütő Enikő: ˝A gyerekek esetében egyáltalán nem a...
Világszerte egyre több a gyermekmodell. Sütő Enikő az iskolájában hatéves kortól foglalkozik gyerekekkel, úgy véli abban a korban még nem a kicsi dönti el, akar-e modellkedni, hanem a szülő veszi észre benne a késztetést. Enikő a FEM3 Caféban beszélt arról, mire kell odafigyelni a kiskorúaknál, mikre kell felkészíteni, megtanítani őket.
tovább
Ernyey Béla: ˝A boldogság elhatározás kérdése˝
Mi a boldogság? A tényezői kívül találhatók, vagy az emberekben? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Sütő Enikő a Boldogság Minisztérium első részében. A beszélgetőtársai Dienes István kvantumfizikus, Dr. Oláh Attila, az ELTE pozitív pszichológia kutatócsoportjának vezetője, valamint Ernyey Béla voltak. Utóbbi vallja, a boldogság elhatározás kérdése: ha az ember úgy dönt, hogy az élete ˝boldogságpohara˝ mindig tele van, már könnyebb a helyzete, mind pesszimista társainak…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS