FEM3 CAFÉ
Tudtad? Veréb Tamás és Baronits Gábor már tizenéves koruk óta nagyon jó barátok

A két színész a FEM3 Caféban mesélt sokéves barátságáról. Kiderült, Tamás és Gábor szinte gyerekként, egy színjátszó stúdióban találkozott először, a próbák alatt pedig nagyon hamar megkedvelték egymást. A beszélgetés során arra is fény derült, hogy mostanság mennyi idejük van a rengeteg munka mellett a családra és a barátokra, valamint az is, milyen gyakran szoktak találkozni egymással.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: barátság   baronits gábor   fem3café   színész   tv2 live   veréb tamás

2018. augusztus 30. 10:00Kapcsolódó anyagok
Baronits Gábor már hatévesen bűvésztrükkben szerepelt
Baronits Gábor szerencsésnek érzi magát, mert munkája egyben a hobbija is, amely feltölti, kikapcsolja őt. A színészhez szülei révén mindig is közel állt a színpad, a FEM3 Caféban visszaemlékezett édesanyja első olyan bűvésztrükkjére, amiben szerepelt, majd nyári terveiről és a közelgő szülinapjáról is mesélt.
tovább
Veréb Tamás: ˝Nem feltétlenül voltam jó gyerek…˝
Több extrém sporttal kapcsolatos cél is szerepel Veréb Tamás bakancslistáján. A színész a FEM3 Caféban elárulta, már gyermekkora óta nyitott az ilyen tevékenységek iránt. Tamás listáján szerepelnek a munkájával és utazással kapcsolatos pontok is.
tovább
Berki ˝vezetési tanácsokkal˝ látta el Veréb Tamást
Vezetni tanul a legutóbbi Sztárban sztár győztese, Veréb Tamás. A színész-énekes élvezi az oktatást, fejben pedig már azt is tudja, hogy milyen autót szeretne. A FEM3 Caféban Berki Krisztiántól is kapott néhány tanácsot ezzel kapcsolatban….
tovább
Durva! Baronits Gábort egy autó követte...
Rengeteg levelet, üzenetet kap rajongóitól Baronits Gábor. A színészt olykor furcsa kérésekkel is bombázzák, egy fiú például szívesen megtapogatná a frizuráját, két hölgy pedig nemrég egy autóval követte őt...Ami a szerelmet illeti: nyáron Berki is megpróbálta összehozni őt egy hölggyel. Hogy mi sült ki abból, valamint, hogy Gábor miért nem szeretne egy színésznővel összejönni, kiderül a FEM3 Café videójából.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS