FEM3 CAFÉ
Sütő Enikő elárulja, hogyan lehetsz boldog

Sütő Enikő csütörtökönként a FEM3 Café vendégeként segít eligazodni a lélek útvesztőjében. A műsor új rovatában, amely az Ép lélekben ép test címet kapta, Enikő végig kíséri a nézőket a boldogsághoz vezető úton.Heti 25 percben minden, ami érdekes, színes, ami mellett nem szabad elmenni.
Bátor, sőt néha pimasz tévéműsor a hétköznapok színes titkairól. A sztárvilág napi krónikája, divattrendek, szerelem és babahíradó, minden mi megérint, aminek örülünk vagy ami bosszant a hétköznapokban. Egy tévé műsor, amiben a borús témák közben is süt a nap, ami mindig látja a fényt az alagút végén.


Címkék: boldogság   ép lélekben ép test   fem3   fem3 café   ripost   sütő enikő   tv2 live

2018. február 18. 17:50Kapcsolódó anyagok
Sütő Enikő új rovattal jelentkezik a FEM3 Caféban

Jövő héttől minden csütörtökön „Ép lélekben ép test” címmel új blokk indul a műsorban, amelynek házigazdája Sütő Enikő lesz. A modell elárulta, hogy miről lesz szó ezeken az alkalmakon, és arról is beszélt, hogy őt magát inkább az érzelmei vagy a racionalitás irányítja.

tovább
Sütő Enikő: ˝A gyerekek esetében egyáltalán nem a...
Világszerte egyre több a gyermekmodell. Sütő Enikő az iskolájában hatéves kortól foglalkozik gyerekekkel, úgy véli abban a korban még nem a kicsi dönti el, akar-e modellkedni, hanem a szülő veszi észre benne a késztetést. Enikő a FEM3 Caféban beszélt arról, mire kell odafigyelni a kiskorúaknál, mikre kell felkészíteni, megtanítani őket.
tovább
Sütő Enikő igyekszik mindenkiben meglátni a szépet
A Boldogság Minisztérium második adásának témája: a szeretet. Váradi Tibor vallásbölcsész szerint a szeretet gyógyít -  úgy gondolja, minden betegség összefügg valamiféle szeretethiánnyal. Sütő Enikő ennek kapcsán elmondta, hisz a pozitív gondolatok erejében, ezért is igyekszik mindenkiben a jót meglátni. Lukács Zoltán Gáborral pedig egy indiai gurut kérdezett a szeretet mibenlétéről. Balogh Béla mérnök, író is megfogalmazta, szerinte mi a szeretet definíciója.
tovább
A Nagy Ajándék: A Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeit...
A Nagy Ajándék utolsó részében Sütő Enikő és a TV2 sztárjai a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeit látogatták meg. Enikő és Till Attila különleges idegenvezető, a kis Vanessza által ismerkedhettek meg a kórházzal, a sok-sok ajándék átadása után pedig később Tóth Vera, Nagy Adri és Berkes Olivér lepte meg a gyerekeket egy különleges karácsonyi koncerttel!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS