FEM3 CAFÉ
Kiderült, mi a különbség a válási mediátor és a párkapcsolati terapeuta között

Dr. Borda Katalin mediátor és családjogi szakjogász fogadta a FEM3 Café nézőinek hívását a válással kapcsolatos konfliktuskezelés témájában. A szakértő a beszélgetés alatt elmondta, hogy mi a különbség a mediátor és a párkapcsolati terapeuta között, később pedig Berki Krisztián is elárulta, hogy kifejezetten szeret külső segítséget kérni akkor, ha problémája adódik…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_szakértő   mediátor   tv2 live   válás

2018. február 16. 11:04Kapcsolódó anyagok
Berki nem hisz abban, hogy egy válási mediátor független tud maradni
A FEM3 Caféban Dr. Borda Katalin mediátor és családjogi szakjogász mesélt arról a konfliktuskezelő módszerről, ami gördülékenyebbé és gyorsabbá is teheti a válás folyamatát. A beszélgetés alatt Berki Krisztián saját szakításával kapcsolatban is kérdezett a szakembertől, sőt azt is elárulta, miért gondolja úgy, hogy képes lenne befolyásolni egy mediátort…
tovább
Berki Krisztián: Saját magamban sem fogalmazódott meg, hogy mit...
A szakítás, válás utáni újrakezdés témájával kapcsolatban Soós Viktória társkereső coach volt a FEM3 Café vendége. Elárulta, hogy először a két fél közös identitását kell szétbontani, majd újra kell építeniük önmagukat. Berki Krisztián mesélt a párválasztási nehézségeiről, majd arra is választ kapott, hogy mit kell figyelembe vennie az embernek akkor, ha már szeretné bemutatni a gyermekét az új szerelmének.
tovább
A szakértő válaszol: Ez állhat a szülés utáni szakítások mögött
S. Tóth Márta coach fogadta a nézők hívásait, akik párkapcsolati problémáik miatt keresték őt. A szakértő szerint fontos, hogy nem szabad benne maradni egy már nem működő kapcsolatban, akár akkor sem, ha az már hosszú évtizedek óta tart. Kiderült, hogy mi állhat a gyermekáldás utáni időszakban történő szakítások mögött, és hogyan lehet kivédeni egy esetleges szétválást. 
tovább
Gyermektartás: Nem befolyásoló tényező a szülők viszonya, keresete
Dr. Mester Csaba ügyvéd szerint az emberek fejében sokszor komoly tévképzetek élnek a gyermektartást illetően. Elmondta, ennek fizetése nem függ attól, hogy milyen a kapcsolat a szülők között, illetve munkahelyüktől, keresetüktől sem. Az ügyvéd megjegyezte, akár saját maguk rovására is kötelesek gondoskodni gyermekükről.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS