FEM3 CAFÉ
Sütő Enikő új rovattal jelentkezik a FEM3 Caféban

Jövő héttől minden csütörtökön „Ép lélekben ép test” címmel új blokk indul a műsorban, amelynek házigazdája Sütő Enikő lesz. A modell elárulta, hogy miről lesz szó ezeken az alkalmakon, és arról is beszélt, hogy őt magát inkább az érzelmei vagy a racionalitás irányítja.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ép lélekben ép test   fem3café   lélek   sütő enikő   tv2 live

2018. február 15. 11:09Kapcsolódó anyagok
Sütő Enikő: ˝A gyerekek esetében egyáltalán nem a...
Világszerte egyre több a gyermekmodell. Sütő Enikő az iskolájában hatéves kortól foglalkozik gyerekekkel, úgy véli abban a korban még nem a kicsi dönti el, akar-e modellkedni, hanem a szülő veszi észre benne a késztetést. Enikő a FEM3 Caféban beszélt arról, mire kell odafigyelni a kiskorúaknál, mikre kell felkészíteni, megtanítani őket.
tovább
Sütő Enikő igyekszik mindenkiben meglátni a szépet
A Boldogság Minisztérium második adásának témája: a szeretet. Váradi Tibor vallásbölcsész szerint a szeretet gyógyít -  úgy gondolja, minden betegség összefügg valamiféle szeretethiánnyal. Sütő Enikő ennek kapcsán elmondta, hisz a pozitív gondolatok erejében, ezért is igyekszik mindenkiben a jót meglátni. Lukács Zoltán Gáborral pedig egy indiai gurut kérdezett a szeretet mibenlétéről. Balogh Béla mérnök, író is megfogalmazta, szerinte mi a szeretet definíciója.
tovább
A Nagy Ajándék: Gyógyíthatatlan beteg lány arcára csalt mosolyt...
A Nagy Ajándék új részében Sütő Enikő ezúttal Vitányi Judittal és Nagy Rékával váltott valóra egy álmot. A sorozat háziasszonya, valamint a két műsorvezető egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő lánnyal találkozott, aki egészségi állapota ellenére is próbálja életét pozitívan látni. A 18 éves Alexa együtt gitározott Judittal, majd néhány csodaszép karácsonyi dekorációt is elkészítettek közösen.
tovább
Sütő Enikő büszkén vállalja, hogy jövőre 60 éves lesz
A Micsoda nők! adásában a negyvenes korosztályról beszélgettek a vendégek, ám Enikő nem habozott kijavítani Várkonyi Andiékat, hogy ő bizony, már egy ideje túllépte az említett életkort. A gyönyörű modell elárulta, büszkén vállalja korát és esze ágában sincs eltitkolni azt…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS