FEM3 CAFÉ
Király Viktor tündéri unokaöccse ˝babamodell˝ lett

A FEM3 Café vendége Király Gabriella stylist volt, aki a vörös szőnyeges trendekről és a kisunokájáról, Kairól mesélt. Gabi elárulta, hogy ő nagyon kedveli a fekete színt, szerinte ekkor a tervező feladata, hogy megálmodja, hogy miként ne legyenek hasonló ruhában a hölgyek. Arról is beszélt, hogy mennyire kell összeöltözniük a pároknak egy ilyen eseményen és hogy mire kell figyelnie az idősebb nőknek a ruhaválasztásnál.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: divat   fem3café   fotó   király ben   király gabi   kisbaba   modell   ruha   stylist   tv2 live   vörös szőnyeg

2018. február 12. 11:42Kapcsolódó anyagok
Az ultraviola mellett a piros szín dominál az idei divatban
Kiss Márk stylist a FEM3 Caféban elárulta, hogy a 2018-ban az év színének választott ultraviolát hogyan lehet beépíteni egy hétköznapi ruhatárba. A stylist elmondta, hogy a kevésbé bátrak feketével, fehérrel vagy szürkével kombinálhatják az ultraviolát, és szerinte a színek nem kötődnek korosztályhoz, inkább karakterfüggők.
tovább
Dress code kisokos: Ezekre a megnevezésekre figyelj oda, mielőtt...
Az évnek ebben az időszakában szinte egymást érik a karácsonyi partik, ám a rendezvények során különféle dress code előírásokkal találkozhatnak a meghívott vendégek. Hegedűs Éva divattanácsadó az angol megnevezések útvesztőjében segített eligazodni a FEM3 Café nézőinek, és kiderült az is, melyek a legdivatosabb fazonok és árnyalatok az idei ünnepi szezonban!
tovább
Íme, Király Gabi divattanácsai az örömanyáknak
A FEM3 Café vendége Király Gabi stylist volt, aki a 2017-es örömanya trendekről mesélt. Király Linda, Viktor és Ben anyukája elárulta, hogy szerinte mi alapján érdemes ruhaszínt választania, és arról is mesélt, hogy milyen kiegészítőkkel lehet feldobni a kosztümöket.
tovább
Király Ben szülei számára nehéz, hogy távol laknak unokájuktól
Király Gabi mesélt unokájáról, akit egyelőre csak számítógépen keresztül láthat, de augusztusban újra kezében tarthatja a kis Kai-t. A stylist elárulta, munkából nyáron sem lesz hiány, de azért egy-két napra szeretne a férjével elutazni valamerre pihenni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS