FEM3 CAFÉ
Ikerterhesség: Császármetszés vagy hüvelyi szülés ajánlott?

Dr. Ádám Zsolt szülész-nőgyógyász volt a FEM3 Café vendége az ikerterhesség témakörébenNézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_szakértő   iker   szakértő   terhes   terhesség   tv2 live

2018. február 7. 10:10Kapcsolódó anyagok
Erre fontos ügyelni a kismamáknak a táplálkozási napló vezetésekor
A FEM3 Café vendége Antal Emese dietetikus volt, aki elárulta, mit fontos szem előtt tartani a terhesség alatti édességfogyasztással kapcsolatban, továbbá arról is szót ejtett, hogyan és miért érdemes táplálkozási naplót vezetni a várandós kismamák esetében.
tovább
Gólyahír: Balássy Betty és Varga Feri már a nevét is tudja...
Hatalmas meglepetés érte Balássy Betty-t és Varga Ferit amikor kiderült, hogy hamarosan újabb taggal bővül családjuk. Az énekesnő először nagyon megijedt, mert betegségnek hitte terhességét, csak azután hitte el, hogy újra babát vár, miután az orvosok is megerősítették ebben. A FEM3 Caféban a pár elárulta, milyen nevet szeretnének adni harmadik gyermeküknek, és azt is, hogyan töltik majd a karácsonyt.
tovább
Cooky-ék már berendezték a babaszobát
Cooky kislányt, Debora viszont kisfiút szeretne - mesélte a páros a FEM3 Caféban. Hogy melyikük álma teljesül, azt most csak ők tudják, de megígérték: karácsonykor világgá kürtölik a hírt. Annyit elárultak még, hogy a babaszoba már kész, amelyben a natúr színek dominálnak. Hogy miként választották ki a lehetséges neveket, hogy hisznek-e a horoszkópban és hogy szeretné-e Cooky, ha gyereke a nyomdokaiba lépjen, kiderül a beszélgetésből.
tovább
Cuki: a Doszpot ikrek teljes átéléssel beszéltek a csúszdázási...
Az egykori sztárnyomozó felesége elárulta, hova milyen terveik vannak még a nyárra. Kiderült, hogy egy nagyobb koncertre is mennek a barátaikkal, de ikerlányaik, Zia és Zoé is jelezték, hogy szeretnének ott lenni az eseményen. Hogy anyukájuk mit válaszolt, a videóból kiderül. A lányok azt is elmondták, milyen technikákkal szoktak csúszdázni az úszógumijaikban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS