FEM3 CAFÉ
Így készíts farsangi jelmezt otthon

A farsangi időszak a jelmezekről, maskarákról szól. Gyergyai Krisztina kreatív blogger megmutatta, hogyan készíthetünk otthon egyszerűen és olcsón álarcokat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat.


Címkék: farsang   fem3café_sk   jelmez

2018. február 5. 10:40Kapcsolódó anyagok
Így készülnek a Sztárban Sztár +1 kicsi ötletes jelmezei
Kiss Márk stylist megmutatott néhány emlékezetes Sztárban Sztáros és Sztárban Sztár +1 kicsis ruhadarabot a FEM3 Caféban. A stylist elárulta, hogy hatalmas munka előzi meg az összes adást, általában heti 7 napot dolgoznak a ruhákon, a beszélgetés végén pedig ajánlott is egy zakót Berki Krisztiánnak.
tovább
Nagy Réka igazi hercegnő lett! Egyszerűen követheted a példáját
Majoros Zsuzsa varrónő megmutatta a villámgyorsan elkészülő farsangi tütüt, ami Nagy Rékának annyira tetszett, hogy azonnal felpróbálta, és a nap további részében így vezetett műsort. Czető Roland sem maradt ki a mókából, szintén felpróbált egy jelmezt.
tovább
Ne boltban vedd a farsangi jelmezt! Íme pár tipp, hogyan készítsd...
Majoros Zsuzsa varrónő néhány olyan farsangijelmez-ötletet mutatott be, amit kezdő és középhaladó varrótudással rendelkező szülők is könnyedén el tudnak készíteni. Az ötletes jelmezek Czető Rolandot is megfogták, fel is próbálta az egyiket.
tovább
Horányi Julinak hiányzik, ha nincs rivaldafényben
Az énekesnő zenei karrierje mellett eredeti szakmájának, a jelmeztervezésnek is hódol. Elmondta, hogy jelenleg egymás mellett tudja csinálni a kettőt, de nem igazán szeretne és tudna választani közülük. Jelenleg a zenére helyezi a hangsúlyt, mert szeret szerepelni, a későbbiekben pedig szívesen foglalkozna azzal, hogy másoknak adjon tanácsot a színpadi megjelenésben.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS