FEM3 CAFÉ
Mindannyiunknak van egy saját szeretetnyelve

Sok vita forrása lehet egy párkapcsolatban, ha nem értik meg egymást a felek. Hogy hogyan őrizhető meg a szeretet egy párkapcsolatban, arról Gelsei Bernadett döntés mentor beszélt a stúdióban. Kiderült az is, mi az a szeretetnyelv...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat.


Címkék: fem3café_szakértő   fem3 café   párkapcsolat

2018. február 5. 10:15Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: Mikor érdemes a gyerekeket is bevonni a...
Kozma-Vízkeleti Dániel család-pszichoterapeuta válaszolt a nézők kérdéseire a párterápiával kapcsolatban.
tovább
A párterápia lényege nem feltétlenül az, hogy együtt tartsa a párokat
Kozma-Vízkeleti Dániel család-pszichoterapeuta a FEM3 Caféban beszélt arról, hogyan zajlik egy párterápia, és mikor érdemes szakemberhez fordulni. Elárulta, hogy sokan a válás előtti utolsó pillanatban kérnek segítséget, és arról is beszélt, hogy a párterápia lényege nem feltétlenül az, hogy mindenképpen együtt tartsa a párokat.
tovább
Marton Adrienn elárulta, mi az oka, hogy minden évben kettesben is...
Edvin Martonék kettesben, a gyerekek nélkül is elutaznak valamerre az utóbbi években. Hogy ez miért van így, arról Marton Adrienn mesélt a FEM3 Caféban. A beszélgetés során arra is fény derült, mi a szerelmesek idei úti célja...
tovább
Kollányi Zsuzsi párját meghatotta a dal, amit neki írt a szerelme
Az énekesnő 19 éves kora óta ír verseket, amit eddig nem sokan tudtak róla. Zsuzsi a FEM3 Caféban elárulta, hogy az anyukája testvére irodalmár, és az egész családja nagyon szereti a könyveket, így nem véletlen, hogy ő is imádja a magyar nyelvet. Az énekesnő mesélt a dalírás folyamatáról és arról is, hogy a párja mit szólt ahhoz, amit neki írt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS