FEM3 CAFÉ
Tragikus: Pallaivicini Zita anyukája öt hónapos terhes volt, amikor meggyilkolták

Az őrgrófnő őszintén beszélt Joshi Bharatnak a családi tragédiáról.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   joshi bharat   pallavicini zita   tv2 live

2018. február 2. 12:01Kapcsolódó anyagok
Pallavicini Zita túlélt egy repülőgépzuhanást
Az őrgrófnő Joshi Bharatnak mesélt arról, hogy élete során eddig hányszor kerülte el őt a halál. Elmondta, gyerekként egy légi-katasztrófát élt túl, évekkel később súlyos autóbalesetet szenvedett, és előfordult, hogy öngyilkosságot próbált véghezvinni. Az írónő őszintén vallott múltjáról, édesanyja gyilkosságáról és azt is elárulta, hogy vállalna-e még gyereket.
tovább
Cseke Katinka ígéretet tett Pallavicini Zitának a Pénzt vagy...
A Pénzt vagy éveket! szerda esti adásában Cseke Katinka és Pallavicini Zita tippelték meg az előttük álló idegenek életkorát. A játék során szerzett élményeikről a páros a FEM3 Caféban mesélt, a beszélgetés alatt pedig az is kiderült, mit tanult meg önmagáról Cseke Katinka az Ázsia Expressz során, valamint az is, milyen ígéretet tett a színésznő a Pénzt vagy éveket! felvételei előtt Zitának…
tovább
Ázsia Expressz: Pallavicini Zita szerint sokban hasonlítanak Cseke...
November 7-én láthatják a nézők az Ázsia Expressz első adását a TV2-n, amellyel kapcsolatban Pallavicini Zita és Cseke Katinka mesélt a FEM3 Caféban. Zita elárulta, amikor először találkoztak Katinkával, már akkor sejtette, hogy lesznek „érdekes szituációk” közöttük. Előfordult, hogy az utazás alatt összevesztek, azonban ezeket mindig megbeszélték, hiszen feszültségben nem tudták volna teljesíteni a feladatokat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS